anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu mine! Acum un an am cunoscut un baiat(el este rrom)si ne intelegeam bine ca si amici.Din pacate,as zice eu, s-a indragostit de mine si am acceptat sa fiu cu el, atrasa fiind un pic de el tocmai din cauza "dragalaseniilor" lui si constienta in acelasi timp de faptul ca parintii mei nu l-ar accepta si dupa o saptamana mi-am dat seama ca nu putem fi impreuna pe ascuns.Cu parere de rau m-am despatit de el,stiind ca va suferii, a plecat acasa la el(locuia in orasul meu pentru ca venise sa munceasca aici), iar acum s-a intors.In timpul in care a fost plecat am avut niste discutii(nu certuri) in urma carora eram hotarata sa nu mai am nicio legatura cu el.dar acum cred ca am revenit la sentimentele de atunci pentru ca de fiecare data cand il vad devin agitata si ma enerveaza ingoranta lui pentru ca nu mai este ca atunci.

Cum sa fac sa nu imi mai pese de el...nu vreau nici sa ma impac cu el(am alte planuri cu viata mea, chiar nu imi doresc sa intru intr-un neam de tigani.straight face ) pentru ca pe parintii mei ii iubesc enorm si nu vreau sa ii fac sa sufere din cauza mea.

5 răspunsuri:
| FetitzaCuOchiAlbastrii a răspuns:

Pai nu stiu o sa-l uiti greu dar incearca nu trebuia sa te bagi in chestia asta.Parinti nu or sa-ti comande viata mii de ani...Nu te mai gandi la el fa orice sa nu te gand la el de exemplu nu asculta muzica trista si nu te uita la filme romantice nu te du in locuri unde ai stat cu el BAFTA

| mona a răspuns:

Ignora-l si fa-ti un alt prieten, poate asa vei reusi sa-l uiti

| h3r a răspuns:

Da...îmi închipui cât o suferit.
Lasă-l mă, lasă băieții. ești încă confuză.
Evită-l, vei trece peste.

| KinderBeeeib a răspuns:

Gaseste pe altcineva si uita-l.

| darriya a răspuns:

Ce urat ce poti gandi asa "neam de tigani"... draga mea nu toti tigani sunt la fel cum nici romani de altfel, ca d-aia se spune ca nu toata lumea e la fel...cum adica devii agitata si te enerveaza? o data ce spui ca nu vrei tigani in fam ta, dc te mai enervezi? el chiar a tinut la tine dar daca a vazut ca esti rece cu el d-aia te ignora, tigani nu sunt prostii! urat din partea ta.