| tinutzzza a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu mine,imi place de un baiat f mult si numil pot scoate din minte.Dar nu vreau sa fiu cu el nu stiu ce se intampla cu mine inainte nu il suportam deloc iar acum imi doresc sa il vad in fiecare zi si nu stiu cum sa mi-l scot din minte,nu stiu ce sa cred imi place de el, m-am indragostit de el? nu stiu ce sa cred si nu reusesc sa mi-l scot din minete ma gandesc in fiecare moment la el, am inceput alte relati pentru al uita dar nu pot.Un sfat va rag.

8 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Degeaba te opui tu, cu inima nu te poţi pune. Dacă ea aşa simte asta este, ascultă-ţi inimioara că poate nu dă greşi.

| AshEldo a răspuns:

Ce face dragostea din oameni (si mai vine si dintr-o singura parte). Pai cand ai inceput sa-l placi? A facut el ceva special sau pur si simplu ti-ai dat seama ca ai trait in minciuna o buna parte din viata ta? Orice persoana are si calitati, inclusiv el. Daca vrei sa te convingi ca ceea ce simti pentru el nu este o simpla plasmuire (adica esti indragostita de fapt de un ideal), ar fi bine sa vorbesti cu el si sa-i spui ce simti daca este cazul.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Fa ce crezi ca e BINE.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Incearca sa-ti poti intelege sentimentele.

| CeInteleptul a răspuns:

Sfatul meu este să ieși în oraș cu el și să-l cunoști ca om, ca persoană.
Să vezi cine este el, ce perspective are?
ce îi place și ce nu îi place.

să te sărute și să vezi dacă îți place.

| xAlly a răspuns:

Incerca sa faci ceea ce te amuza cel mai tare sau ceea ce iti place sa faci cel mai mult big grin

| Seretaneva a răspuns:

Pai cum se spune la inceput dusmani apoi iubiti sau prieteni. Daca iti place atit de mult de el atunci ar trebui sa-i dai de inteles prin gesturi smechere.Fii sigura pe tine si bafta!

| tinutzzza explică:

Multumes