Man homosexualitatea este genetica nu tu ai ales sa te atraga barbati sau poate esti bisexual inca esti tanar sasi dai seama exact, lasa timpul sa curga si sa acumulezi experiente si vei afla, si eu am avut varsta ta stiu cum e, e ceva normal la pubertate
I-a sa vedem in lumea asta totul da' absolut totul i-i gata aranjat desi nu reusim sa le intelegem ele sunt mai mult ca perfect aranjate
ca esti baiat asta ma face sa tind ca daca ai fi fost fata, ai fi o eroare, iar in lumea asta desi nu captam erorile nu exista decat in imaginatia noastra prosteasca
Ce cred, a? te cam arde poponeata )))))))) figurina dramatica aia nu se numeste boala, ci se numeste Blestem! vai-o de. fundu tau )))
Nici eu nu stiu de ce, IQ-ul meu imi spune ca ai cel mai mare grad de autism dintre toti oamenii care i-am intalnit pe site-ul asta. Ca tot vorbeam de IQ, simt ca-mi scade cu 10 puncte de fiecare data cand pui sutele de paranteze dupa emoticoanele tale canceroase.
Mai pe limbajul tau, de sub-specie: Jet bhai aspirinca )))))))))))))) ))))))))) )))))))))) )))))))
)))) psiholog-u ala, la care, ai fost tu, era mai nebun ca tine )))))) imaginati-va doar ca a zis ca-i ok sa fi cum esti, doar ca sa scape mai repede de tine, si cazu tau, deoarece n-avea o rezolvare )) doamneeeeeeeeeee)))
zanicoooooooo salveaza-m@@@@@@@, ca ma ucide problematici tai )))
adevarat daca nu mor de boala/batranete/accident, mor de ras ))) fufi ))cat despre dezlegare, nu exista asa ceva! asa te-ai nascut, asa mori!
PS: vezi ca Speed99 a pus ochii pe fundu tau, ar dori sa te pupe-n
)) fund, il lasi(intreaba el, utilizatoru Speed99)?
Pai, este strict problema ta. Eu zic s-o lasi mai moale cu jurnalul intim aruncat in public. Go visit a shrink.
Am mers la psiholog un an, si tot imi zicea ca e ok sa fii bi sau homosexual, si sa ma accept asa cum sunt.