| SERIALS a întrebat:

Nu știu ce se întâmplă cu mine, vreau să-mi descopăr sexualitatea.
De când eram adolescent mi-am dat seama că-mi plac băieții mult mai mult decât fetele. Și nu știu cauza, adică intuiesc doar, am avut niște întâmplări când aveam mic, eram mic și prost. Tot încerc să-mi dau seama ce-i cu mine, de ce sunt băiat și-mi plac alți băieți. Atrag atenția doar la băieți în mare parte și mă atrag. Nu pot să fac nimic cu asta. Aș fi vrut să fiu hetero, dar nu cred că sunt. Sunt îngândurat mai tot timpul și tăcut, sufăr în tăcere, nu le spun celor apropiați cine sunt eu de fapt, și asta e foarte trist, fiindcă nu-mi pot trăi viața așa cum aș vrea.
Mă sperii și de unele chestii, precum că sexual anal e dăunător, și că cei pasivi sunt mai predispuși să ia boli cu transmitere sexuală.
M-am înregistrat pe un site de socializare cu tematică gay, un an am împlinit, am întâlnit câteva persoane, dar am avut relații sexuale doar cu o persoană, deși relația a fost de scurtă durată. Mi-am dat seama că nu asta vreau, nu știu ce-i cu mine, ba vreau, ba nu. Sunt derutat. Nu era persoana de care am eu nevoie.
Eu aș vrea un băiat care să-l plac și să am o relație de lungă durată cu el, să-mi placă mult. M-am înspăimântat când am citit că gay-ii fac sex cu vreo 500 sau mai mult parteneri într-o viață și că majoritatea vor înhăța boli și vor muri. Înainte credeam că a fi homosexual e o boală și un păcat, pe parcurs urmărind seriale și filme, văzând personaje de același sex care sunt împreună, am înțeles că e ceva ok, dar na, realitatea e alta. Probabil o fi păcat că își schimbă partenerii rapid, dar eu nu vreau asta, am doar fantezii, dar cum vine vorba de realitatea, nu vreau. Vreau ceva stabil și cred că e foarte greu să găsești pe cineva ok din toate punctele de vedere.

Nu știu ce vreau de la viață, dar știu că vreau să fiu fericit. Să am pe cineva în pat (să fie aceeași persoană în fiecare zi și noapte), să fiu sănătos, să lucrez în domeniul dorit, să petrec vacanțele cu persoana iubită, ai mei să mă accepte cum sunt și să ne bucurăm toți, căci nu contează dacă ești sau nu homosexual, contează să fii om bun.

Ce credeți despre suferințele mele?

36 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Man homosexualitatea este genetica nu tu ai ales sa te atraga barbati sau poate esti bisexual inca esti tanar sasi dai seama exact, lasa timpul sa curga si sa acumulezi experiente si vei afla, si eu am avut varsta ta stiu cum e, e ceva normal la pubertate

| SERIALS explică (pentru RAY):

Si tu te-ai luptat cu aceeasi problema?

| RAY a răspuns (pentru SERIALS):

Am avut o experienta cu cineva dar de atunci stiu exact ca nu ma atrag barbati deloc, ma atrag doar fetele, femeile, eu unu mereu mi-am dorit sa fiu fata nu ma regasesc in lumea asta masculina

Adica ai dorit mereu sa fii fata? Si esti barbat si nu-ti plac barbatii dar fetele?
Adica esti fata in corp de barbat si iti plac fetele? big grin M-ai derutat complet

Si eu sunt derutat stiu, da mi-am dorit mereu sa fiu fata dar nu ma atrag barbati deloc

Deci esti barbat si-ti plac femeile, nu? big grin

Dar ai vrea sa ai corp de fata si sa fii lesby big grin

Eu si arat extrem de tanar la varsta mea, daca as fi fata as avea baieti fara nr, am o fata foarte feminima

Si deci cu cine te intalnesti acum? Cu cine ai relatii?

| Zabbyel a răspuns (pentru RAY):

rolling on the floor))))))) doar orbi mi te-ar placea, feminin-o falsa love strucklove struck

| SERIALS explică (pentru Zabbyel):

O incepi cu cuceririle? laughing

Cu nimeni

| RAY a răspuns (pentru Zabbyel):

Te anunt ca daca as fi fata as fi misandra, nu suport barbati ca sunt obsedati sexuali, asa ca eram lesby sau singura si independenta de barbati

| Zabbyel a răspuns (pentru SERIALS):

"geloasa" a?love strucklove struck

He-pa? happy ai arata cumplit de oribil, si doar le-ai strica imaginea lor...

femeie mi-este nascuta sa fie dependenta de barbat love strucklove strucklove struck natural i-i love struck

Realitatea demonstreaza ca nu e asa, de unde sti tu cum as arata daca as fi fata

I-a sa vedem love strucklove struck in lumea asta totul da' absolut totul i-i gata aranjat love strucklove strucklove struck desi nu reusim sa le intelegem ele sunt mai mult ca perfect aranjate love strucklove strucklove struck
ca esti baiat asta ma face sa tind ca daca ai fi fost fata, ai fi o eroare, iar in lumea asta desi nu captam erorile nu exista decat in imaginatia noastra prosteasca love strucklove strucklove struck

Ai petrece o noapte cu ea? laughing

Tu crezi ca lumea asta e perfecta?

Clar mi-este perfecta! acu' c-o mai stricam noi, asta-i partea a2a love struck

cam greut la mine, despre tine, de unde si pana unde percepti tu idea, de vrei sa fi fetita! si de ce nu mi te simti bine in pielea ta, asa cum esti acu' ca masculin?

In fapt ce inseamna mascul in ziua de azi e ceva greu de definit

| Zabbyel a răspuns:

Ce cred, a? te cam arde poponeata rolling on the floor)rolling on the floor)))rolling on the floor)))rolling on the floor) figurina dramatica aia nu se numeste boala, ci se numeste Blestem! vai-o de. fundu tau rolling on the floor)))

| Speed99 a răspuns (pentru Zabbyel):

Vai de IQ-u' tau, mai bine zis.

| Zabbyel a răspuns (pentru Speed99):

Bai asta aspirinica rolling on the floor)))))))))))))))))))))))))))))))rolling on the floor)))))))) vezi ca al meu iq redus imi zice, c-o duc mai bine decat cei cu iq suprem, dar nu stiu de ce, aspirinico rolling on the floor)))))))))))))))))

De zici ca e blestem, cum se dezleaga? happy

Nici eu nu stiu de ce, IQ-ul meu imi spune ca ai cel mai mare grad de autism dintre toti oamenii care i-am intalnit pe site-ul asta. Ca tot vorbeam de IQ, simt ca-mi scade cu 10 puncte de fiecare data cand pui sutele de paranteze dupa emoticoanele tale canceroase.

Mai pe limbajul tau, de sub-specie: Jet bhai aspirinca love struck love struck love struck love struck love struck rolling on the floor)))))))))))))) rolling on the floor))))))))) love struck love struck love struck laughing)))))))))) laughing)))))))

rolling on the floor)))) psiholog-u ala, la care, ai fost tu, era mai nebun ca tine rolling on the floor)))))) imaginati-va doar ca a zis ca-i ok sa fi cum esti, doar ca sa scape mai repede de tine, si cazu tau, deoarece n-avea o rezolvare rolling on the floor)) doamneeeeeeeeeeerolling on the floor)))

zanicoooooooo salveaza-m@@@@@@@, ca ma ucide problematici tai rolling on the floor)))

adevarat daca nu mor de boala/batranete/accident, mor de ras rolling on the floor))) fufi rolling on the floor))cat despre dezlegare, nu exista asa ceva! asa te-ai nascut, asa mori!

| Zabbyel a răspuns (pentru Speed99):

Mai pe-ntelesu meu, mi te arde si pe tine rozeta rolling on the floor))))))) vorbeleste cu amicul tau, Serials rolling on the floor) poate v-a "combinati" rolling on the floor))))))))))))))))))))))))lesin

Okay, deci avocatul este automat si criminalul? Sincer, nici nu stiu de ce incerc sa iti argumentez prostia. Vad ca ti-am atras atentia cu emoticoanele excesive, si tot la fel de prost ai ramas. Esti o nulitate, un sub-specimen fara nici un fel de valoare. happy

| minrest a răspuns (pentru Speed99):

Probabil ca te atrage ca exercitiu intelectual, cine poate gasi argumente pentru afirmatiile unui grobian inept ca Zabbyel, poate argumenta orice.

| Zabbyel a răspuns:

PS: vezi ca Speed99 a pus ochii pe fundu tau, ar dori sa te pupe-n

rolling on the floor)) fund, il lasi(intreaba el, utilizatoru Speed99)?

El te vrea pe tine, nu pe mine, ce pacat big grin

Pfiuuuuu love struck ce blestemat sunt love strucklove strucklove struck; x atat cat femininele cat si masculini ma vor... heh si cu blestemu meu love strucklove strucklove strucklove struck

Probabil ai un corp de valoare laughing unul demn de invidiat, de te vor si barbatii, si fete, sa se joace cu tine si sa nu iti dea drumul pana dimineata

| KronstadtResurrection a răspuns:

Pai, este strict problema ta. Eu zic s-o lasi mai moale cu jurnalul intim aruncat in public. Go visit a shrink.

| SERIALS explică (pentru KronstadtResurrection):

Am mers la psiholog un an, si tot imi zicea ca e ok sa fii bi sau homosexual, si sa ma accept asa cum sunt.