| SERIALS a întrebat:

Nu știu ce se întâmplă cu mine, vreau să-mi descopăr sexualitatea.
De când eram adolescent mi-am dat seama că-mi plac băieții mult mai mult decât fetele. Și nu știu cauza, adică intuiesc doar, am avut niște întâmplări când aveam mic, eram mic și prost. Tot încerc să-mi dau seama ce-i cu mine, de ce sunt băiat și-mi plac alți băieți. Atrag atenția doar la băieți în mare parte și mă atrag. Nu pot să fac nimic cu asta. Aș fi vrut să fiu hetero, dar nu cred că sunt. Sunt îngândurat mai tot timpul și tăcut, sufăr în tăcere, nu le spun celor apropiați cine sunt eu de fapt, și asta e foarte trist, fiindcă nu-mi pot trăi viața așa cum aș vrea.
Mă sperii și de unele chestii, precum că sexual anal e dăunător, și că cei pasivi sunt mai predispuși să ia boli cu transmitere sexuală.
M-am înregistrat pe un site de socializare cu tematică gay, un an am împlinit, am întâlnit câteva persoane, dar am avut relații sexuale doar cu o persoană, deși relația a fost de scurtă durată. Mi-am dat seama că nu asta vreau, nu știu ce-i cu mine, ba vreau, ba nu. Sunt derutat. Nu era persoana de care am eu nevoie.
Eu aș vrea un băiat care să-l plac și să am o relație de lungă durată cu el, să-mi placă mult. M-am înspăimântat când am citit că gay-ii fac sex cu vreo 500 sau mai mult parteneri într-o viață și că majoritatea vor înhăța boli și vor muri. Înainte credeam că a fi homosexual e o boală și un păcat, pe parcurs urmărind seriale și filme, văzând personaje de același sex care sunt împreună, am înțeles că e ceva ok, dar na, realitatea e alta. Probabil o fi păcat că își schimbă partenerii rapid, dar eu nu vreau asta, am doar fantezii, dar cum vine vorba de realitatea, nu vreau. Vreau ceva stabil și cred că e foarte greu să găsești pe cineva ok din toate punctele de vedere.

Nu știu ce vreau de la viață, dar știu că vreau să fiu fericit. Să am pe cineva în pat (să fie aceeași persoană în fiecare zi și noapte), să fiu sănătos, să lucrez în domeniul dorit, să petrec vacanțele cu persoana iubită, ai mei să mă accepte cum sunt și să ne bucurăm toți, căci nu contează dacă ești sau nu homosexual, contează să fii om bun.

Ce credeți despre suferințele mele?

36 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Zabbyel):

Realitatea demonstreaza ca nu e asa, de unde sti tu cum as arata daca as fi fata

| Zabbyel a răspuns (pentru RAY):

I-a sa vedem love strucklove struck in lumea asta totul da' absolut totul i-i gata aranjat love strucklove strucklove struck desi nu reusim sa le intelegem ele sunt mai mult ca perfect aranjate love strucklove strucklove struck
ca esti baiat asta ma face sa tind ca daca ai fi fost fata, ai fi o eroare, iar in lumea asta desi nu captam erorile nu exista decat in imaginatia noastra prosteasca love strucklove strucklove struck

| SERIALS explică (pentru Zabbyel):

Ai petrece o noapte cu ea? laughing

Tu crezi ca lumea asta e perfecta?

| Zabbyel a răspuns (pentru RAY):

Clar mi-este perfecta! acu' c-o mai stricam noi, asta-i partea a2a love struck

cam greut la mine, despre tine, de unde si pana unde percepti tu idea, de vrei sa fi fetita! si de ce nu mi te simti bine in pielea ta, asa cum esti acu' ca masculin?

In fapt ce inseamna mascul in ziua de azi e ceva greu de definit