| Iulia_6898 a întrebat:

Nu stiu ce simt, am 14 ani iar el are 21 si o prietena, din cate stiu tine la ea da mi-a zis ca se cam cearta si ca in 2 luni totul va deveni o simpla prietenie. Il cunosc de mai mult timp. De 2 luni ma gandesc incontinuu la el si incerc sa il vad cat mai mult. El stie ca il plac deoarece si-a dat seama si m-a intrebat. La inceput nu am vrut sa recunosc ca imi era rusine dar dupa cam 3 ore i-am zis ca imi place de el. Se comporta foarte frumos cu mine, vorbim pe mess, la telefon. Ma gandesc intruna la el. Inca nu mi s-a mai intamplat asa ceva si nu stiu ce sa cred. M-am indragostit sau e o simpla nebunie de adolescenta? Mentionez ca nu am avut niciodata vreun prieten.Si inca o intrebare : dc se comporta atat de frumos cu mine daca are o prietena

Răspuns Câştigător
| 354 a răspuns:

Crezi ca daca se comporta frumos cu tine inseamna ca te place sau te iubeste? nu iti spun eu, chiar daca se mai cearta cu prietena lui tot cu ea va ramane si de ce? pentru ca fiecare cuplu are divergente si mai ales daca ai spus ca tine la ea asta e clar poti deduce singura. In primul rand, este o diferenta cam mare de varsta intre voi nu crezi? de ce nu ar alege el una de varsta lui si te alege tocmai pe tine, iti spun eu de ce pentru ca esti mica de ani si crede ca va obtine mai usor de la tine sex decat de la celalalte. Sfatul meu mai bine cauta-ti unul de varsta ta, pentru ca vei avea mai multe in comun cu el.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

In primul rand tu traiesti intr-o fantezie care va avea un sfarsit dureros daca pui suflet, el fiind smecher cu tine la fel ar face pana ar da de alta si e si pedofil, tu crezi ca e normal sa fi cu el? Eu cred ca nu da dovada de un om cu minte scurta.

| TanyaX3 a răspuns:

De ce nu s'ar comporta? El te considera doar o prietenawinking

| Iulia_6898 explică:

Nu ma gandesc ca va fi ceva intre noi, pur si simplu nu stiu ce simt cu adevarat pentru el. Si va pot asigura ca e un baiatde treaba