Ma uite cam aceeasi poveste am avut si eu dar bine nu era distanta intre noi, dar cand a venit vorba de sex, eu i-am zis ca nu pot el mi. a zis ca asteapta, iar dupa o saptamana mi-a trimis mesaj si mie zis ca vrea acest lucrul pentru ca nu poate astepta cat i-am zis eu, dupa 2 saptamani ne-am impakt el imi zicea ca ii pare rau ca nu trebuia sa zica asa, dupa o luna de la impacare am facut-o totul bine si frumos am mai facut-o odata, si dupa deja se racise si doar imi zicea ca ma iubeste, eu i-am spus ca numai putem continua asa si neam desp.asa ca nu crede chiar tot ce zice el pentru ca s-ar putea sa ramai cu buza umflata tu fi fata desteapta pune-l la incercare, succes te pup
Se simte bine cu pustoaice pentre ca va pacaleste pe toate!
Tu ai cazut in plasa, intr-o luna maxim vei face sex (pregatita si nepresata, zici tu) si apoi el va spune ca ''vai, o sa ne vedem mai rar cu munca, mai bine ne despartim''. Si asa iti vei lua teapa!
Faza cu sexul oral si pettingul or sa duca la sex curand, stie pe ce butoane sa apese baiatul...
Tu esti prea usuratica si visezi la stele verzi pe pereti.Fii mai chibzuita si inainte de sex fi sigura ca exista iubire intre voi!
Ma nu stiu sincer ce sa zic, cred ca mai tine la tine dar ca baieti din ziua de azi vor mai mult treaba asta, dar nu iti incepe viata sexoala de pe acum pentru ca nu e bine, te inteleg ca ti la el, dar lui dupa aia nu o sa i mai pese de fazele astea. pentru ca multi baieti is asa incearca sa il eviti sau daca te intreaba lucrul asta spune-i ca "nu vreau, daca ma placi si vrei sa fii cu mine poti si fara sa facem sex "asta e parerea mea scuze daca te'am suparat...:*:*