Trista situatie.tu ai gresit pentru ca te-am combinat cu varul fostului stii asta nu`i asa? ai facut asta din "disperare" nu pentru ca l`ai fi placut(cel putin asa cred). acum ai 3 luni cu actualul si inca te mai gandesti la fostul.dar oare el se mai gandeste la tine sau poate chiar tine la fata cu care e acum? nu avem de unde sa stim. cred ca e cel mai bine sa vorbesti tu cu el si sa-i spui sincer cum stau lucrurile.dar a rfi pacat de actualul.sincer eu nu stiu ce sa-ti spun nu va cunosc pe niciunul, adica nu stiu care baiat "merita" mai mult.numai tu poti sa rezolvi problema.bafta!
Nu am 3 luni cu actualu...am doar o luna!
Buna,
Ai gresit cand te-ai combinat cu varul lui.chestii de genul asta nu se fac din simplul indemn al ratiunii. Oricum ca e bine c ati-ai dat seama ca ai gresit.Am o colega care a facut ceva asemanator:a fost cu un coleg apoi i-a dat papucii si s-a cuplat cu fratele lui:o:o:o.in fine. vreau sa spun ca dupa ce s-a despartit de al doilea a vrut sa se intoark la primul dar partea proasta a fost ca baiatul nu a mai vrut sa o mai primeask inapoi.Tu ar fi bine sa ii spui ceea e simti pentru el si sa ii explici situatia.S-a simtit tradat si abandonat.sunt sigura ca daca te iubeste va intelege si chiar daca nu veti mai fi impreuna atunci macar vei stii ca ai incercat tot ce era posibil. sper ca te-am ajutat.bye bye si mult mult succes...pe.s.sa ma anunti ce a iesit si daca s-a rezolvat.:*:pe
Gandeste-te bine ce vrei sa faci, cu amandoi sigur nu ai cum sa stai. dar ai gresit clar ca te-ai combinat cu varul lui. daca as fi fost in locul fostului tau prieten, nu as mai fi vorbit cu niciunul dintre voi. nu se face asa ceva! ai grija cum rezolvi, dar e complicata situatia.
Stai putin a fost prima ta iubire nu pai deci cum sa-ti zic daca nu stiai prima iubire nu se uita niciodata oricat ai incerca degeaba vei incerca pentru ca la prima iubire descoperi ce inseamna sa iubesti atunci este cel mai frumos dar atat de greu este cand te desparti de persoana respectiva incat iti vine sa-ti dai pumni in cap sau sa te dai cu capul de pereti de suparare dar daca esti ca mine adica sa te indragostesti mereu la fel ca la prima iubire vor fi cateva probleme va fi greu cu suferinta dar va trece