| rapidistuul a întrebat:

Nu stiu cum dar pana sa intru pe situ asta nu credeam ca si fetele se masturbeaza si mai ales de la o varsta frageda ( 14 ani) cum am citit aici.Vreau doar sa aud parerile fetelor. Daca asa este sau sunt intrebari puse la "misto"! Si inca ceva. daca faceti acest lucru este asemanator ca la baieti? Ma refer la genul ca va gandi-ti ca o faceti cu un baiat si chestii din astea.

Răspuns Câştigător
| Ycu a răspuns:

Domnu` rapidist, ar fi bine daca doar s-ar masturba, problema este ca isi incep viata sexuala cu masculi de la varste fragede, nu stiu cum de ai aflat doar de pe siteul asta. La stiri este saptamanal cel putin un caz in care fete de sub 13 ani raman insarcinate si ori pastreaza copilul ori il dau afara si il arunca la gunoi fara pic de constiinta. Da totul este adevarat, nu este nevoie sa iti raspunda nici o fata. laughing

20 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Toti adolescentii se masturbeaza, iar fetele o fac ceva mai devreme ca baietii, fiindca la ele pubertatea incepe mai repede. Esti tu extrem de neinformat, altfel ar fi trebuit sa stii lucrurile astea

| rapidistuul explică (pentru Brigaela):

Vorbiti serios? Asta chiar ma surprinde si este peste masura.Ma refer la faptul ca ele incep asta chiar mai devreme decat baietii!

| Brigaela a răspuns (pentru rapidistuul):

Este foarte logic, daca tinem seama ca pubertatea la fete incepe mai repede. Baietii incep in mod normal masturbarea pe la 15 ani, iar fetele cu 6-8 luni mai devreme, sau chiar un an. Astea sunt valorile normale. Masturbarea face parte din maturizarea sexuala normala, din cunoastertea propriului corp. Fete isi invata punctele sensibile si calea spre orgasm, baietii invata sa-si controleze ejacularea si sa prelungeasca erectia

greece12
| greece12 a răspuns:

Cauta pe net si informeaza-te,sexualitatea omului se naste odata cu el,fiecare fiinta are curiozitati legate de corpul ei,se atinge,cauta si cerceteaza, la varste fragede in mod inconstient.
Ceea ce insinuezi tu in intrebarea ta este o imagine mult deplasata, niciodata fetele nu vor putea rivaliza cu baietii la capitolul asta, ele sunt mult mai putin innebunite de subiectul asta, mai temperate si nu au nevoie de impulsuri imaginative.
Si nu ma refer la troll-ii care posteaza vulgaritati pe site ca sa socheze,nici la fetele lipsite de educatia primara,ma refer la fete normale, cu bun simt si educatie.

| rapidistuul explică (pentru greece12):

Daca fetele nu sunt asa innebunite dupa subiectul asta, atunci cum explici faptul ca am citit aici ca fete de 14 ani se masturbeaza in fiecare zi.(mai rau ca baietii)

| greece12 a răspuns (pentru rapidistuul):

Ai omis ultimul paragraf din raspunsul meu, probabil:
Si nu ma refer la troll-ii care posteaza vulgaritati pe site ca sa socheze, nici la fetele lipsite de educatia primara, ma refer la fete normale, cu bun simt si educatie.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Dar de ce te intereseaza?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai bine nu intrai ca vad ca nu are o influenta buna pentru tine site ul.

| rapidistuul explică (pentru suntserios):

Adica?

| suntserios a răspuns (pentru rapidistuul):

Tu nu vezi ce intrebari pui?

| RainmakerX a răspuns:

Fetele sunt ca si baietii, pur si simplu "oameni"! ....In concluzie tot ceea ce le place baietilor, le place si fetelor.Referitor la intrebarea ta finala, DA este perfect asemanator ca la baieti!

| Zenit313 a răspuns:

Sunt fete care recunosc, si fete care nu recunosc! laughing

| rapidistuul explică (pentru Zenit313):

Frate sau soro ce esti tu...Intradevar asa este. Insa mi se pare ciudat ca si fetele sa faca asta..la baieti mai merge.Si inca un lucru atunci de ce toate fetele ne numesc pe noi "labagii" iar ele se rup acasa?

| suntserios a răspuns (pentru rapidistuul):

Prea tare asta cu labagii si ele se rup acasa.

| SyndicateX a răspuns:

Da se masturbeaza nu asta e problema, problema este ca isi incep viata sexuala de la varste mai mici 12 ani poate chiar mai putin.

| Prince_Pyckolo_1992 a răspuns:

Le place viata, sunt greu de inteles femeile, pe strada se dau dive si acasa stau numai cu degetul in... sau mai rau cu obiecte straine laughing, ma refer la o anumita parte a fetelor se stiu ele

| rapidistuul explică:

Pana acum nici o fata cu caracter si curaj sa-mi zica big grinA frate ma masturbez.simt asta, fac asta etc. Tinand cont ca identitatea nu o putem afla! Asta vreau sa vad ca recunoaste-ti si ca ne spune-ti cum este in cazul vostru.Si cel mai important sa nu ne acuzati pe noi baietii ca facem asa ceva! Mersi!

Nu stiam ca o fata se poate numi cu "caracter" daca declara sus si tare,in orice moment al vietii ei ce face in pat sau cu propriul corp.
Probabil notiuni ca intimitate si bun simt sau respect,iti sunt complet straine.
Nu stiu,la fel,cine acuza baietii de asa ceva,stiut fiind ca masturbarea este un fapt normal, autosatisfacerea fiind acceptata in secolul in care ne aflam, chiar recomandata!
Rapidistule, toate bune si frumoase, dar am senzatia ca faci valuri de pomana!happy

| rapidistuul explică (pentru greece12):

Atunci inseamna ca si eu sunt fara caracter si ceilalti utilizatori care posteaza chestii care intra in categoria sexualitate? Suntem pe un site in care identitatea noastra nu ne este expusa si tocmai de aceea vorbim aceste subiecte pentru ca altfel recunosc si eu si probabil cu totii ca nu am avea curajul sa vorbim asa ceva.Tocmai de aceea am spus ca nu am gasit o fata cu caracter sa spuna si sa recunoasca sincer.Asta nu inseamna ca nu am bun simt si nu am respect.Toate cele bune!

Stiu ce intrebari sunt pe site,raspund la ele de aproape doi ani.
Si-o fac cu drag.
Tu te-ai referit la faptul clar ca o fata ar avea "caracter",daca ti-ar recunoaste lucrul asta,de aici si neintelegerea,nu incerca sa dai alt sens spuselor mele!
Indiferent de protectia sau nu a anonimatului,o fata,ca sa-ti spuna lucrul asta,sau trebuie sa se afle intr-o completa intimitate cu tine,sa fie iubita ta si sa aiba incredere totala in tine sau sa fie complet dezinhibata si lipsita de bun simt sau respect!
Exista un bun simt al dezvaluirilor intime,personale si nu e vorba neaparat de site-ul de fata,ci in general! Intra in discutie respectul pentru ceilalti si,implicit, pentru propria persoana!
Citesc zilnic zeci de intrebari care, prin natura lor, dezvaluie amanunte intime, dar conteaza foarte mult modul in care o face cel care intreaba.Doar din felul in care pune o intrebare,poti intelege daca se jeneaza,daca are un caracter bun,rautacios,influentabil sau puternic.
Rautatile gratuite,trolling-ul,fac mult rau si,in loc sa ajute,mai mult zapacesc turme intregi de copii si asa dezorientati.
Si, ca sa inchei, pentru ca nu stiu cat de mult ai inteles, in cazul in care te simti jignit, imi cer scuze.Nu ma refeream la persoana ta ci la cerinta pe care o aveai.
Si, da, toate cele bune!