Eu mereu am mers pe principiul "eu sunt fata"
parerea mea e sa il lasi sa vezi ce face el,doar asa vei afla daca te iubeste sau nu, din comportament fara sa fie influentat de tine sau de ceilalti
lasa-l o vreme, vezi cum se comporta
sunt 2 posibilitati:
1.va fi bine, va suna el si etc daca te iubeste
2.il vei pierde; daca se va intampla asa nu vei pierde decat un om care nu te pretuia la adevarata ta valoare
daca mai ai intrebari da-mi mesaj privat :*
@ mihaela
cu multa placere!
daca mai ai probleme lasa-mi mesaj privat, te voi ajuta cu multa placere!
Cred ca te iubeste dar nu la fel de mult cum il iubesti tu pe el adica in fiecare relatie o persoana pune mai mult suflet decat cealalta si in cazul asta esti tu. dar sincer pare genul baiatului smecherasi daca ti cu adevarat la el si vrei sa ai o relatie fara probleme nu incerca sa te comporti cu el asa cum se comporta el cu tine si din potriva incearca sa vorbesti cu el si sa spui ce ai pe suflet adica ce te deranjaza pe tine la el. daca ii pasa cu adevarat de tine te va asculta si poate va incerca oarecum sa remedieze acele probleme daca nu inseamna ca nu te merita. sper ca te am ajutat tot norocul din lume si sa te intorci sa ne spui ce s-a intamplat.
Te inteleg perfect dar cand chiar iubesti pe cineva faci tot posibilul sa nu il superi dar pana la o anumita limita cand vezi ca nu se mai poate ...mai lasa`l si pe e;@bianca bine punctat