Eu zic totusi sa accepti invitatia lui si sa stai cu el de vorba, sa ajungeti sa va cunosteti mai bine poate chiar o sa inceapa sa iti place caracterul lui.Nu te mai lua dupa fizic ce are sufleteste si mental conteaza mai mult ca orice
Daca totusi constati ca nu e genul tau si nu vrei o relatie cu el spune`i frumos acest lucru si de asemenea ca nu vrei ca relatia voastra de prietenie sa sfarseasca dar ca poate contra pe tine ca o prietena adevarata
Esti un tip de treaba si nu vreau sa stric aceasta prieteni frumoasa dintre noi tocmai pentru care eu zis ca ar fi frumos si bine sa ramanem la stadiul in care suntem . e una pe care am primit-o si eu si mi-a placut cum mi-a spus-o desi nu am crezut-o si tot am facut-o gagica mea insa la tine daca o sa eu spui din toata inima te va crede. succes
Dămi'l mie.Glumesc.Care e problema ca e rocker? Încearcă să'l cunoşti mai bine, poate o să fii surprinsă. Iar daca e şi inteligent cu atât mai bine.Eu nu înţeleg, voi vă alegeţi prietenul cu cât mai prost cu atât mai bine? Ţi'a cerut o plimbare, eu zic să accepţi şi poate o să'ţi schimbi părerea. Iar dacă vrei neapărat să'l refuzi atunci spune'i frumos că tu îl vezi doar ca pe un amic, nimic mai mult si ca nu vrei ca refuzul tău să vă strice relaţia de prietenie
Mutubal întreabă: