| CostyCR7 a întrebat:

Nu stiu cum sa fac sa reaprind flacara dintre mine si ea, pentru ca eu am fost prost si imi era rusine sa arat ce simt.

3 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Daca unul dintre parteneri nu isi exprima sentimentele pentru celalalt o perioada indelungata de timp ii da celuilalt o nesiguranta.
Daca ea ti-a aratat ca te iubeste iar tu ei nu treptat in timp s-a simtit folosita, si-a creiat complexe si poate chiar i-au disparut sentimentele fata de tine.
Poate gresesc spunand asta dar un om cand iubeste nu are cum sa nu arate asta cat ar fi de scortos.Gandestete bine daca o iubesti, sau doar te-ai obisnuit cu ea si acum ca este posibil sa o pierzi vrei sa pari ce nu esti pentru a o intoarce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A nu arăta ce simți este tot una cu a te comporta ca un afurisit de străin de pe stradă.
Cum să reaprinzi flacăra, dacă nu alimentezi focul cu nimic (măcar din când în când)?

| SonOfMississippi a răspuns:

Daca ai fost prost o data si nu ai stiut ce si cum. Ce poate fi mai rau acum? Fii barbat si spune i ce simti ca nu mori. Fii sincer, total in discutie si priveste-o in ochi fara sa eviti contactul vizual. Cu astea ii vei spulbera orice zid si vei ajunge unde trebuie, in sufletul lui. Cele mai sincere sentimente spuse si aratate darama tot. Arata i ca esti puternic. Succes