Ii spui pur si simplu.Nu are de ce sa-ti fie rusine, pentru ca nu e ceva anormal...una peste alta, eu stiam ca mamele sunt cele mai bune prietene cu fiicele
Mai nu are de ce sa-ti fie rusine, mai ales de bataie. Este cv normal sa apara aceasta pr' in varsta pubertatii. Puteti iesi la o terasa si sa vb dar fara sa va auda nmn si ii spui asa:
"-Mama, uite vreau sa discutam o pr ca intre 2 prietene. Uite mi-a menstruatia.Ma poti invata cum si ce sa fac?". Sunt sigura ca o sa te ajute fiindca toate feile trec prin asa ceva.Gandeste-te ca si ea a trecut prin asta.Nu trebuie' sa-ti fie rusine ii mama ta.Prinde curaj.Multa bafa!
Daca nu vrei sa stie mama tha poti cumpara tampoane pe ascuns si sa te schimbi singura... dar sfatul meu este sa ii spui si sa ai o discutie serioasa cu ea... :* succes`
De ce ti-ar fi rusine? Este o chestie normala pe care si mama ta o are, esti oricum la varsta la care trebuie sa o ai si mama ta se asteapta sa vii sa-i spui. Daca mai intarzii mult s-ar putea sa-si faca griji si sa te duca la control. Atunci sigur o sa-ti fie mai rusine. Sper ca te-am ajutat!
Nu trebuie sa iti fie rusine, uite cum sa ii spui: Mama, mi-o venit menestruatia! si gata! Daca ii spui : trebuie sa iti spun ceva dar mi-e rusine, o sa te ia cu intrebarile: Dar de ce iti e rusine de mine sunt mama ta, te rog sa imi spui tot ce ti se intampla nu trebuie sa iti fie rusine...si multe alte chesti enervante...Deci spune-i direct, ai incredere, bafta!