Pai daca nu sunteti impreuna ar fi cam...ciudat sa-i spui asa ceva.arata-i ca tii la prietenia dintre voi si cine stie... poate o sa iti spuna ea tie ceva.
Fara suparare, dar in niciun caz sa nu ii scrii mesaj ca o sa rada si cu fundul de tine. "o I-AU la misto?" frate pe tine TE-AU invatat la scoala cum se pune cratima? Inteleg ca unele persoane sunt prea lenese sa o mai puna, dar sa o pui gresit? . Nu mai conteaza... invata asta mai intai si apoi sa vezi de fete.
Acum sa trecem la problema ta. Imi amintesc ca nu de mult am trecut si eu prin asta si puneam intrebari pe TPU. Crede-ma cel mai simplu e sa ii spui direct. Dar inainte de asta, poarta-te frumos cu ea, vb cu ea pe mess sau prin mesaje (ai grija la cratime!) si fa-o sa inteleaga ca o placi. O sa-ti fie mult mai usor sa ii spui in fata daca tu stii ca ea stie deja. Si totusi ai grija ce faci, ca fata s-ar putea sa ia totul ca pe niste gesturi facute din prietenie (cazul meu... eh, lasa noi sa fim sanatosi, nu?). Incearca sa o invita la un suc in oras, tot e frumos afara acum. Si nu uita sa o privesti in ochi. Cand ii spui e momentul critic. E ca atunci cand esti fata in fata cu un tigru. Nu trebuie sa simta ca ai emotii. Asa ca priveste-o in ochi si sa nu clipesti! Daca faci asa, crede-ma fata nu o sa creada ca o iei la misto. Poate nu recunoaste pentru ca e prea timida. Caz in care, tot din timiditate s-ar putea sa te refuze. Dar nu-ti fa griji. Daca accepta sa iasa la un suc inseamna ca te place. Si nu o presa. Daca refuza spune-i ca macar sa incercati, sau intreab-o de ce. Si daca tot nu vrea sa fie cu tine, prefate ca nu s-a intamplat nimic, si nu mai adu vorba despre asta. Doar poarta-te frumos cu ea, fa-i complimente, spune-i secrete de-ale tale ca sa nu se mai simta jenata in preajma ta. Abia apoi poti sa mai incerci si a doua oara, si acum o sa mearga. Succes si cu fata si la scris corect
E asa frumos afara, invit-o undeva in parc, plimbati-va si vorbiti astfel incat sa se creze o anumita atmosfera intre voi. Eventual ofera-i si o floare.
Fa-o sa rada, sa zambeasca si cand vezi ca se simte bine ia-o in brate si de aici ai 2 variante :
- o privesti in ochi, apoi ii spui Te iubesc si o saruti
sau
- o privesti si o saruti direct...si sigur va intelege
Sper sa-ti fi fost de folos
maki