Pentru ca ei vorbesc mult, ies mult in lume si nu sunt persoane retrase. Fix ceea ce tu nu faci.
Nu te mai uita in stanga si dreapta, judeca pe x ca daca are muschi e golan, daca are tatuaj gata e golan. Vezi-ti de defectele tale si incearca sa le ameliorezi si mai important: nu mai judeca!
Tu trebuie sa ieși mai mult afara și sa ai intai și intai prieteni, ca daca fata o sa vada ca tu te izolezi in casa o sa se indeparteze de tine. și incearca sa vorbesti mai mult, și eu eram la fel. daca vrei da-mi mesaj pe mail și o sa-ti povestesc tot pentru ca mi s-a intamplat o chestie de genu', și baieții care au mușchi și bani normal ca agață foarte repede fetele deoarece fetele la așa ceva sunt atrase, mai ales la bani :^. tu daca vrei o prietena trebuie și sa fie una care nu profita de tine și care nu sta cu tine doar pentru bani
Fii tu, oricum ai fi. Nu te schimba dupa "moda", nu deveni de duzina. Cineva ti-e predestinat si la un moment dat il vei intalni, cu siguranta.
Golanii de care vorbesti tu nu au femei, ca alea nu pot fi numite asa. Sunt niste tarantule cum gasesti la orice colț, ordinare, respingatoare. Nu ai nevoie de asa ceva, crede-ma.
Fii atent ce lipsa de logica ai,nu ti-o din rautate, dar,fi atent
Problema este ca nu vorbesc mult, nu ies prea mult in lume si sunt o persoana mai retrasa =desi cum zeus sa gasesti pe cineva fiind retras,nu iesi din casa si nu vorbesti cu nimeni? nu ai auzit de principiul cauza-efect,in lipsa cauzei nu poate exista efect apoi scrii
Nu inteleg de ce golanii care au banii si muschii agata fetele? poate aia iasa din casa,nu sunt retarasi,antisociali si vorbesc mai mult ca tine si poate motivul nu sunt baniimuschi,tu vrei sa ascunzi adevarul si sa dai vina pe fete,ce ai vrea sa iti bata la usa fetele,sa te scoata din casa si sa iti citeasca gandurile ca tu nu vorbesti =esti in criza de vorbire,vocabular
nimeni nu te poate ajuta, NIMENI, doar tu te poti ajuta in viata, pentru ca ne pasa de noi in primul rand, asa cum x are iubita si a facut un efort asa poti si tu
E simplu.
Pentru ca majoritatii oamenilor le plac persoanele dezinvolte, care emana siguranta de sine, care au posibilitati fizice, intelectuale si financiare, cu simtul umorului, etc, nu mormoloci frustrati, care stau inchisi in casa si maraie la cei care au succes si ii fac golani, prosti, sau mai stiu eu cum.
Restul e poezie...
George0197 întreabă: