| LuminitaRoz a întrebat:

Nu stiu cum sa incep.Am un prieten venit din Bucuresti [ vine doar vara ] si na..ma placeee faza e ca eu il plac.dar nu sunt pur si simplu pregatita.Adica mi-e rusine de el..ieri seara era sa ma sarute si l-am respins.Nu stiu ce sa fac dar..presimt ca va veni momentul in care sa ma intrebe daca vreau sa fiu cu el sau sa ma sarute si..sincer..nu stiu ce pana mea o sa fac.Deci,ce ma sfatuiti sa fac? scuzati-ma ca am pus de 2 ori intrebarea.

9 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Hei happy. Daca te va intreba daca vrei sa fi cu el spune-i pur si simplu ca nu esti pregatita sa ai o relatie si el va intelege. Si mie mi s-a intamplat si am procedat la fel iar baiatul respectiv a zis ca ma va astepta pana cand consider ca sunt pregatita.

| mona a răspuns:

Daca te place si tu il placi nu inteleg de ce il respingi, sigur o sa te intrebe daca vrei sa fi cu el si tu din cauza rusinii il vei respinge, atunci el poate va mai incerca, poate nu dar sa stii ca la un moment dat se va satura de atatea respingeri si se va orienta spre alta fata si pun pariu ca iti va parea rau asa ca lasa rusinea si daca iti doresti sa fi cu el, fi cu el

| Jesss a răspuns:

Sunt in exact aceeasi situatie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca daca vine doar vara nu te implica. Fetele sunt mai sensibile. Chiar si un sarut care iti pare foarte placut iti poate starni fel de fel de sentimente care te vor chinui in zilele in care el nu va mai fi pe acolo. Relatiile de la distanta sunt grele draga mea. Se sufera mult de dor, de gelozie...

| LostInBubble a răspuns:

Daca nu vrei o relatie cu el spune-i ca inca nu esti pregatita si vrei putin timp cu tine si cu prietenii. Ai grija doar sa nu ii dai sperante.
Daca il placi acceptal. Poate veti trai ceva frumos.

| spi a răspuns:

Concluzi:iubitul tau este gay daca tu ai pana.cand vrea sa te sarute nu ezita ci faceti o ciorba de limbi.bafta

| BaiatulAnonim1234 a răspuns:

1. Trebuia Sa Alegi Adolescenti Nu Dragoste si Sex 2. Acceptal. 3. cerei tu asta! FUNDA happy

| dienutza2012 a răspuns:

Pai cand o sa te intrebe o sa ii spui ca nu esti pregatita inca si daca tine cu adevarat la tine v-a avea rabtare :*. Sper ca te-am ajutat funda?puppy dog eyes

| byabiitza a răspuns:

Vorbeste cu el deschis si spune-i. Poate ca atunci cand l-ai refuzat sa simtit putin cam... stiu si eu am trecut prin asta.El se simte putin in plus asa ca ar fi mai bine sa vorbiti fata in fata si sa ii spui ke gandesti si tu.