Vezi-ți de viață înainte, nu te mai uita în urmă, vezi de alt băiat, tu singură îți faci sânge rău.
Viata ta nu e sfarsita, banuiesc ca esti tanara dupa cum povestesti poate sub 25 de ani. Ai spus ca ti-a fost bine dupa ce ai plans dupa un prost, ceea ce inseamna ca ai plans degeaba, acum de ce repeti fapta? este clar ca nu merita sa versi o lacrima dupa el. Asa cum crezi tu ca toti baietii sunt prosti si insala, asa cred si eu despre fete, eu am cautat o viata o fata ca tine, insa toate erau luate de tampiti, voi de obicei aveti tendinta de a tine pe cei ce va apreciaza cu adevarat in "friend zone", si cautati un fat frumos, dupa care vai ce prosti sunt baietii, cand de fapt e, vai ce proaste suntem. Cand tu atragi ca un magnet numai tampiti nu inseamna ca toti sunt tampiti, problema e la tine.
Sfatul meu e sa il bagi undeva (daca iti e rusine baga-l frumos), si cam gata. Daca ti-a facut asta si o sa iti boceasca ca se schimba, ca nu e cea ce crezi, blablabla, sa nu crezi nimic.
Practic ar trebui sa te fi invatat minte de prima data si sa nu mai suferi, eu unul dupa ce m-am ars prima data la deget, a 2-a oara nu s-a mai intamplat, chiar daca m-am jucat cu focul. Crede-ma cand iti zic ca exita baieti buni, numai ca trebuie sa ii cauti. Iti doresc numai bine.
Singura chestie care il atrage la tipa aia e ca ea face ceva in plus fata de tine. Unele femei ezita sa faca anumite lucruri care barbatilor le plac, dar oricum ar fi lucrurile astea nu se fac oricum, oricand, cu orice barbat. Femeile o stiu mai bine, totusi, uneori, ele asteapta pe fat frumos si vor doar lui sa i se dedice, insa trec pe langa ele zeci de alti barbati din care cel putin unul le-ar putea face mai fericite decat si-ar imagina.