anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cum sa incep.Stau in banca cu un baiat de mult timp( dintr-a 5a) si de ceva vreme imi plc fff mult de el, ma gandesc mereu la el si nu vreau sa pateasca ceva. El a inceput sa imi puna mana pe picioare, ne mai tinem de mana in ore, radem impreuna, ma mai ia in brate.Eu locuiesc departe de el si ne vedem doar la scoala.Credeti ca ii place de mine ca nu sunt sigura? Peste o saptamana vom avea banchetul de cls a8a si nu stiu cum sa il abordez: as vrea sa fiu cu el si nu stiu cum sa-i zic pentru. ca nu vreau sa arat ca o fraiera si chestii d-astea. Ma ajutati va rog? fundita si voturi, promit!

Răspuns Câştigător
| ααntoo a răspuns:

Heii'
paiiblushing
stiu ca iti e rusineehappy
dar cheama-l undevaa
doar voi 2blushing sismug
ma roog sa fie un loc unde nu sunt multihappy
si sarutalhappy
adica apropiete usoor de ellove struck
si daca vezi ca si el se apropiiee ahh=p~
e logiiclove struck
vetii fi impreuna.love struck
si daca nu-ti intinde buzelebatting eyelashes
pwpal pe obraaz
laughing
ca sa nu pari fraieraathinking
eu am incercaatlove struck
si mereu a mers:*
sper sa-ti foloseasca si tieeehappy
mult succeslove struck!

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Poti fii sigura ca te place si te sfatuiesc sa profiti de faptul ca sunteti impreuna in banca,e singurul loc unde sunteti singuri.
Scrie-i si tu,pe un caiet,dar sa te vada "daca tot ma placi, de ce nu suntem impreuna" si gata!
Si la banchet veti fi impreuna si pe timpul verii.
Hai, curaj!

| Aylee a răspuns:

Vorbeste cu el fata, nu te mananca, cat de dragut poate fiiiiii uuuu; x. Ma bucur pentru tine, e clar ca te place.

| iRawrr a răspuns:

Buna e clar ca te iubeste fi tenta intreaba-l la banchet ia-l in baie undeva si sa stii e foarte bine ce faci si ai grija ca poate f de ala care isi bate joc de tine

| ciocolatacucacat a răspuns:

Pai eu cred ca te place dar mai bine pui pe cineva sal intrebe asa ca din vorba in vorba si ai grija pe cine te bazezi sal intrebe uni pot rade sau te pot ajuta... daca te place si tu il placi totul va veni de la sine

| Panterasz a răspuns:

Este evident si irefutabil faptul ca te place, incearca sa ii zambesti sa il privesti cat mai mult in ochi si daca nu va face el primul pas incearca sa-l faci tu,
nu ai nimic de pierdut. GETRIPPED