Eu cred ca nu te iubeste el mereu o sa se dea l fete si faza cu " e prea multa lume" eu nu stie cum e sa iubesti. vrea de la tine doar saruturi mangaieri PT CA STIE K IL LASI si daca mai sta cu tine poate spera ca ajungeti sa faceti si altceva cum sa ajuns pana aici.
cel mai bine dar si cel mai greu este sa numai fi "sclava lui" sa il ignori sa numai te pupi cu el cand are el chf pentru ca minte si doar PROFITA. stai cu pers cu care te intlegi cel mai bine distreazate si numai te face de ras din cauza lui. se vede ca tuh il iubesti cu adevarat dar mai bine pastreazate pentru cineva care tear merita cineva care sa nu vina la tine doar sa te mangaie si pupe.
DACA il ignori si vine la tine fara sa afli ca are nu stiu ce pr si nu vrea de la tine doar saruturi si alte chesti atunci poate DUPA MULTTTTT timp ar mai merita o sansa. insa pana atunci stai fff departe de el sa vedem ce face in Italia si in alte parti
Doamne...ditai romanul
Incearca sa vb cu el si sa ii spui ce simti cu adevarat pentru el. poate si el simte la fel.incearca sa ii spui sa ramana cu tine si sa lamuriti situatia cu fata din Italia(o lamuriti impreauna)BAFTA
Tu nu vezi ca parca ai fi roata de rezerva? isi bate joc de tine, cand nu mai are alta se intoarce la tine ...il ierti prea des ...parerea mea, lasa-l
Wow:O ce mult ai scris
pai eu zic sa il lasi...sa il ignori, sti u doar strictul necesar si daca o sa se intoarca si o sa se comporte frum at ai putea(dupa multa vreme in care sa il lasi sa astepte) sa vb cu el deschis pentru ce se petrece intre voi e un fel de cliseeu si el profita de faptul ca il iubesti daca nu se schimbva uita'l si cauta pe cineva care sa te merite Bafta:*
Se vede de la faza cu : e prea multa lume, iti dai seama ca nu te iubeste. vrea sa te atingă numai in locurile intime, si vrea saruturi chestii profitoare del tine, nu mai fi cu el, că poate ajungeti la mai mult, fără rost.
Băiatu e fraier.
Da pai asta e ca nu puteam chiar sa ne sarutam in fata tuturor ar fi jenant, adica nici mie nu prea mi-ar placea sa stau in bloc si sa ma sarut cu el si pe partea cealalta din celalalt bloc sa se uite toti veci la noi de parca nau mai vazut french in viata lor
Doamne cata romanul parerea mea este sa ii zici ca tu nu accepti sa fie un triunghi amoros si ca mai bine ati ramane prieteni si dupa ce ti-a facut eu zic sa nul ierti inteleg il iubesti dar daca si el tea iubit nu trebuia sa faca in felul asta.