Deci povestea asta seamana izbitor cu a mea.
Chiar si numele coincid.
Revenind... iti zic sa o lasi mai moale, am incercat si eu multa vreme, dar nu iese prea bine cand doua fete se bat pentru unul. Lasa-i spatiu si sa aleaga el pe cine vrea, cu siguranta ca Mariana are un atu in plus ca e mai dezvoltata, dar ai si tu calitati.Si ceea ce e important e daca el o alege pe ea sa incerci sa nu suferi, sa te convingi pe tine ca nu e un sfarsit si poate tipul chiar nu era de tine.
Succes.
E foarte simplu.la aceasta virsta e o nebunie sa suferi, dar inimii nu-i poti dicta. daca intr-adevar il placi, nu ai decit sa astepti, daca vei incerca sa te bagi in sufletul lui, va fi mai rau, si plus la asta nu te vei stima pe tine, daca il vei lasa sa isi bata joc de tine. te-as sfatui, sa arunci o privire in jur, poate fericirea e alaturi, dar tu nu o vezi, fiindca esti preocupata cu acest derbedeu(ca altfel nu merita), ...incearca sa il uiti, sa fii mai mindra si sa nu-i acorzi atentie, asta l-ar putea instraina de la tine, sau din contra, l-ar face sa te cucereasc. dar oricum nu ai nimic de pierdut, viata merge inainte
Pai din cate ai spus tu, deja te place! E o poveste cam ampla, dar...de ce nu?
Numai sa ai grija, ca daca "se baga cu tine" poate o face iar la vrajeala! Intai asigura-te ca el chiar tine la tine, altfel isi v-a bate jos de tine si atat. tu vei avea de pierdut.
Gandeste-te bine la ceea e faci si i-a tu decizia nu prietenele tale cele mai bune!
Mi se pare ca esti cam mica pentru o relatie, dar tu decizi.
Bafta!
Dupa cate ai povestit pare un baiat mistocar, needucat, si nu inteleg de ce mai vrei sa fii cu el daca si-a batut joc de tine in clasa a 5 a? Ar fi mai bine sa pari dezinteresata. Asa poate ii atragi atentia. El ar fi trebuit sa faca primul pas nu tu. Mai bine ai cauta un baiat care sa te placa nu ca esti frumoasa si ca '' ai forme'' ce din cauza personalitatii tale si caracterului tau. Nu cred ca el este cel mai frumos baiat!
beausingurlamasamea întreabă: