| Gabytza_7371 a întrebat:

Nu stiu cum sa ma despart d prietenul meuthinking ca nu vreau sa-l ranescsad ofer funditabig grin

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi eu cred ca ar trebui sa il iei sa vrb serios si sa ii explici ca numai puteti continua pentru ca tu practic numai simti pentru el ceea ce simteai la inceput si ca dragoste cu sila chiar nu se poate! si ii mai spui ca din respect fata de el si fata de relatia pi care o aveti ai considerat ca cel mai bine este sa ii spui adevarul si sa nu il faci sa traisca intr-o minciuna.sunt convinsa ca oricum va suferi, dar undeva in adancul sufletului lui iti va multumi ca ai avut curajul sa ii spui adevarul. funda?

| Allexis a răspuns:

Inseala-l si ai grija sa te vada cu celalalt. Si ai scapat, n-o sa te mai caute. De ranit il ranesti oricum daca te desparti de el. Asta e calea cea mai rapida si sigura.

| Nicky29 a răspuns:

A mai intrebat cineva treaba aste pentru TPU asa ca o sa iti zic acelasi lucru care se pare ca a ajutat-o e aceea persoana:
Pai poti folosi urmatoarele texte:
1)Imi cer scuze vasilica(numele la prietenu tau) trebuie sa imi pun ordine in ganduri
2)Cred ca relatia noastra a inceput sa scartie ar trebui sa ne despartim
3)Am niste probleme care ma framante si cred ca trebuie sa le rezolv singura
4) Din motive care nu pot sa ti le spun nu mai putem fi impreuna
5) Cred ca e mai bine sa ne despartim am alte lucruri pe cap

Bine in toate variantele foloseste chesti de genu:
1)imi pare rau nu te pot rani
2)sper ca nu esti suparat pe mine dar asa e mai bine
3)asta simt eu ca e mai bine pentru amandoi

| AlysaAly a răspuns:

Fii cincera cu el si spune-i ce simti, de preferat ar trebui sa-i spui ca puteti rame prieteni si va intelege, dar daca il lasi doar ca sa te duci cu altcineva peste 3 zile dupa ce v-ati despartit asteapta cel putin 1 saptamana, sau daca te deranjeaza ceva la el ai putea sa-i spui si poate va incerca sa se corecteze pentru ca toti invatam din greseli. Fii tu normala si explica-i foarte clar cum stau lucrurile intre voi, daca ii vei spune ca il lasi pentru altul se va supara. Pentru ca daca tu esti cu cineva si il iubesti mult nu cred ca ti-ar pica foarte bine sa iti spuna prietenul ca ii place de alta.
Succes.

| djcrazyroxxy a răspuns:

Ii spui cam asa ^^ scuze dar relatia noastra nu mai merge suntem coplet diferiti si. totusi inca te mai iubesc putin dar nu mai as vrea sa fim impreuna ...ramanem prieteni si sper ca nu team ranit ^^ :d

fundita plzz.love struck?

| blaa a răspuns:

Spune-i in modul cel mai direct.Nu-i spune pe ocolite si niste motive absurde. Daca il vei zice niste motive neadevarate, isi va da seama, si va tot cauta motivul despartirii happy.

| pisso a răspuns:

Buna gabytza.`!
spune-i ceva de genu`...ca mama ta nu mai vrea sa te vada cu el si chesty de astea. sau gandeste-te ca daca el ar fi vruta sa se desparta de tine ar fi zisa gen " ca nu mai merge intre noi si mai bine ne despartim". eu in locul taw i-as spune fix ce cred:** succesbig hug fundita;">?

| kokolino94 a răspuns:

O intrebare: V-ati certat vreodata?