| Danielus112 a întrebat:

Nu stiu cum sa ma exprim, imi cer scuze pentru greseli... deci sa incep: Acum ceva timp mi-a dat cerere de prietenie pe facebook o fata din scoala ( o mai vazusem pe fb inainte de asta si mi se parea foarte draguta, dar n-am dat atentie ) si m-am mirat, de ce thinking Daca nu ma cunostea si mno, ma rog, i-am dat accept si asta a fost. Cand a vazut ca am intrat pe fb mi-a dat like, dupa 2 ore i-am dat si eu un like, mi-a dat reciproc in urmatorul minut, eu am doar 2 poze deci cam atat era de dat like. Dupa o zi i-am dat iar like si mi-a dat dislike si iar like (mi s-a parut ciudat), urmatoarea zi i-am mai dat like si mi-a dat iar dislike si like, de aici am dedus ca ea cauta atentie, vrea sa-mi arate ca ea exista, dar eu cum nu prea am vazut-o pe la scoala nu m-am bagat. A inceput sa-mi dea like si pe la videoclipuri distribuite etc. Pe la scoala am incercat sa-i dau priviri, dar mereu cand veneam spre ea sau ceva de genul baga privirea in pamant, parca se rusina thinking Incerca sa evite contactul vizual, incepea sa rada si sa discuta cu alte persoane. Am urmarit pe fb si la ce da ea like, si erau postari gen de dragoste, ca daca nu ma bagi in seama, nu rezolvi nimic si prostii de genul, multe poze si citate la care dadea like faceau indirect referire la mine. Acum ce ziceti, s-o bag in seama, poate ii place de mine? (mie mi se pare foarte draguta, si ma holbez mereu la pozele ei cand sunt la pc, ma gandesc la ea cand ma culc, cum ar fi sa vorbesc cu ea, s-o tin in brate etc. )

6 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Salut
Fata te place si cred ca inca mult happy
Ar fi frumos din partea ta daca ai invitao in oras.
( La un suc sau o iesire cu prieteni ).

Pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil te place sau simte ceva pentru tine. Ar trebui sa o inviti direct in oras si sa vezi cum decurg lucrurile intre voi. Sunt sigur ca daca te place iti va arata si va accepta sa iasa cu tine.

De asemenea, e posibil sa fie chiar un inceput de relatie big grin

Asa ca iti doresc numai bine si noroc.

O zi placuta!

| Florenta16 a răspuns:

Da! Fata chiar te place din cate ai spus, si daca si tu ai ceva sentimente pentru ea, este chiar foarte ok sa vorbesti cu ea. Daca la scoala e rusinoasa si nu ar putea sa schimbe vorbe cu tine, atunci bag-o pe net in seama de vorba. La scoala bag-o in seama tu, nu o astepta pe ea, invit-o in oras, ia-o in brate daca ii e frig. Micile gesturi de care noi ne indragostim!

| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Ii place de tine, baga-te in seama, daca iti e rusine, prin genul acela de mesaj trimis la persoana nepotivita si de acolo incepe o conversatie. Sa dezvolt mai mult?

| VreauMiere a răspuns:

Interesant, cati ani ai?

| Danielus112 explică (pentru VreauMiere):

16, sincer... ar fi prima fata cu care as avea ocazia sa fiu intr-o relatie si de asta nu prea sunt sigur pe mine.