| mya_8879 a întrebat:

Nu stiu cum sa procedez, am o prietena care e impreuna cu fostul meu, pe care trebuie sa recunsc inca`l iubesc. nu stiu cum sa ma uit la ei cand ii vad impreuna, cum sa indur, acum ea plange dupa el. caci ea il iubeste mult si nu e sigura ca sentimentu e reciproc. daca i`as spune sa-l lase naibii ca nu o merita ar zice ca tot ce fac e ca sa ma simt eu impacata ca daca nu e al meu sa nu fie al nimanui, da eu nu sunt asa. nu stiu ce sa-i zic ca sa o fac sa se simta mai bine.si sa nu par ft directa. ajutati`ma va rog!sad

6 răspunsuri:
| Puf a răspuns:

Prietenia e bazata pe incredere, ca urmare ar trebui sa ii spui adevarul. Daca este o prietena adevarata te va inteleg si va face in asa fel incat fiecare sa fie multumit. Poate la inceput va reactiona urat insa cu timpul poate isi va da seama. Iti recomand sa ii spui adevarul in totalitate, tu nu ai nici o vina pentru ca il iubesti, iubirea nu vine cand vrei tu sau mai ales pentru cine vrei. Bafta!

| georgegs a răspuns:

Pai.spunei.cum.sa.comportant.cu.tine,.
sau.sa.il.intrebe.daca.o.mai.iubeste.,

| Missy_4676 a răspuns:

Pai daca ea e prietena ta, si esti sigura ca iti este o prietena adevarata la care tii, spune-i ca nu are rost sa planga dupa el, ca si tu te-ai despartit de el din anumite motive, ca daca ar iubi-o nu ar face-o sa planga, facand-o inseamna ca nu o iubeste...si de ce sa plangi dupa cineva care e nepasator?
Fa-i cunostinta cu un baiat dragut, care sa ii intre repede pe sub piele! Ce tot atatea regrete mai fetelor? Nu mai sunt baieti?

| » Iµliaña « a răspuns:

Sincer ceva de genu am patit si eustraight face... tu incearca sa o susti in continuare cu bune si sa-i fi alaturi.(stiu ca e greu stiu perfect crede`ma cum estraight face). si o sa vezi ca o sa isi dea seama singura.sad

| g00dg1rl a răspuns:

Nu ai ce sa ii spui ca sa o faci sa se simta mai bine.Singurul lucru care i-ai putea spune e ca nu merita sa planga dupa el, caci o persoana care te face sa plangi inseamna ca nu te merita. Ea ar trebui sa te faca sa te simti apreciata si fericita.Si-apoi la voi nu exista regula asta ca o data ce ai fost cu o prietena de-a mea eu nu umblu cu tine? Eu sincer oricat mi-ar place baiatul, nu as umbla cu el daca a fost cu o prietena de-a mea.Nu as fi sigura daca umbla cu mine doar ca sa o faca geloasa, sau doar ca sa ne ia pe fiecare la rand ca sa aiba cat mai multe cuceriri.Mai rar cazurile care sa aiba sfarsit fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu iubesc pe cineva si prietena mea se tot da la el si nu recunoaste insa el vrea sa ste cu mine...cum poti sa il uiti putina ignorantasadcred ca te va ajuta... poate si el te place si daca vede ca nu il mai bagi in seama va veni la uh baftacrying