Te-ai grabit cand ai acceptat sa faci un cuplu cu el.
Daca tinea la tine te cauta.
Dragoste cu sila nu poate.
Asa ca obisnuieste-te cu ideea ca s.a terminat decat sa suferi mai rau mai incolo.Un om care te iubeste te cauta iar faptul ca el ti-a spus ca "nu vrea sa se forteze in aceasta relatie" cred ca spune multe.
Nu ai cum sa il convingi ca tu esti persoana potrivita pentru el decat daca isi da el singur seama asa ca cel mai bine ar fi sa il ignori, si daca pana la urma te vrea o sa te caute.
Bafta!
Ai doua variante, ori te iubeste si incearca sa te faca sa fii disperata dupa el fiind indiferent, ori nu mai vrea sa fie cu tine pentru ca si-a dat seama ca nu va potriviti.Am doar o concluzie de tras, inca o data: indiferenta omoara.
De potrivit, dupa cum am zis, suntem compatibili aproape 90%. si nu este doar parerea mea asta. si el sustine asta. e foarte greu sa gasesti pe cineva cu care esti asa compatibil. iar cealalta varianta, sa fie indiferent ca sa ma faca disperata nu o inteleg. de ce ar face asa ceva cand stie ca il iubesc? nu e de ajuns atat? dar da, o sa par indiferenta, sper doar sa fiu tare cand o sa vina sa isi ia ce mai are pe la mine