| Nextone a întrebat:

Nu stiu cum sa scap de o asa zisa obsesie...De fiecare data cand iubitul meu cu care sunt de 2 ani jumate iese in oras, la club etc sunt nervoasa si nu mai pot face nimic, ma gandesc doar sa vina acasa sau la mine odata.Cum sa scap de asta? Multumesc si funda!happy

Răspuns Câştigător
| Byankaa66 a răspuns:

Te inteleg perfect, si eu sunt cu iubitul meu de 1 an si ceva si la inceput faceam crize de gelozie, si am avut multe certuri pe tema asta.Acum sunt ceva mai ok pentru ca am discutat cu el si am ajuns singura la concluzia ca daca vrea sa ma insel nu e nevoie sa mearga la discoteca o poate face oricand fara ca eu sa stiu, la fel ar trebui sa gandesti si uh... Toti avem nevoie de libertate asa ca nu-l poti ingradi, lasa`l sa mai iasa din cand in cand iar daca intre voi e dragoste adevarata eu nu cred ca te insala. Trebuie doar sa intelegi ca excesul de gelocie si posesivitate nu e bun intr-o rel, intr-o zi il vei pierde si nu iti va fi ok. Gandeste`te la asta. :*

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E ciudat sa il lasi ca el sa isi faca de cap chiar poate el te inseala si tu nu stii dar iti vei da seama odata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut si poate ca inca mai trec prin acelasi lucru. Esti extrem de posesivasi de geloasa, nu ai incredere in el, probabil ti a gresit candva cu ceva. Stai ca pe ace si te gandesti ca e cu alta. Vorbeste cu el, spune i sa te ia si pe tine. Ideal ar fi sa renunte el la iesiri pentru a ti reda increderea in el sau pur si simplu pentru a te vedea pe tinemereu fericita. Dar ai grija sa nu scapi de gelozie si sa ii faci acelasi lucru, cum am patit eu.

| Libelle a răspuns:

Nu se scapa de asta...

Răspuns utilizator avertizat
| Awesom a răspuns:

Lasa-l sa se duca la club si daca afli ca te inseala pur si simplu ii dai verde.

| kabaleon a răspuns:

Daca prietenul te supara, schimba ceva la tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, posesivitatea. Te-nțeleg perfect.
Tu îl iubești foarte mult, dar în același timp te iubești și pe tine și vrei să fii singura, să primești cea mai mare atenție. Nu ne-ai descris cum se comportă cu tine. Dacă totul e în regulă și este destul de apropiat, să nu uiți că nu sunt niște pustnici atât tu, cât nici prietenii lui și că lumea vorbește, se distrează și nu e musai ca să îi iubească pe toți. De înșelat, să știi, o poate face chiar dacă nu merge la discotecă, o poate face oricând, oriunde și tu nici să nu știi. Propune-i să mergeți o dată împreună, să te liniștești și să vezi care e de fapt situația.