anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cum sa va zic.Eu sunt clasa a 10-a si am doi prieteni gemeni de clasa a 8 a.Nu stiu cum unul dintre ei are o iubita super buna(scuzati termenul folosit)iar dupa celalalt umbla cele mai bune fete din gimnaziu la care eu nici nu visam cand eram clasa a 8 a(nici acum nu visez la asa ceva(nu am avut niciodata o iubita).Mentionez ca dupa ei umbla multe fete din gimnaziu si ma gandesc ca eu de cate ori ma dadeam pe langa o fata si atunci si acum eram respins(probabil din cauza ca am ochelari asa cred)Raman uimit cate fete umbla dupa ei zici ca sunt singurii baieti din scoala.Bogati nu sunt,au minte de copii,nu stiu sa vorbeasca cu fetele(stiu asta sigur,,am un talent la a ghici parole de messenger,,).Aproape tot timpul liber il petrecem impreuna deci stiu cum gandesc.Eu nu zic ca sunt urat dar nu stiu de ce nu ma plac fetele.Vreau de la voi sa imi ziceti de ce au ei un asa succes si eu nu am nici acum nici cand eram de varsta cu ei.Oare s-a schimbat mentalitatea fetelor?Funda l;a cine ma lamureste!

2 răspunsuri:
| KeNuTzU a răspuns:

Mihai depinde nu este o problema cu ochelari tai dar eu cred ca ei au asa succes deoarece poate au un comportament diferit de al tau... adica fetele din perioada asta sunt impresionate de popularitatea baiatului cat de dur este si ce rank are prin scoala. Pt ele nu conteaza daca e urat sau asa ci ca daca el e mare si tare prin scoala si ele pot fi ca ei daca se pun cu ei. Ei bine sfatul meu pentru tine ar fi sa fi mai dur sa faci caterinca la unele lucruri si sa tratezi ori ce lucru mai cu indiferenta. Sper sa te fi ajutat... funda? app ia id meu de mess : andu1924 poate asa o sa te ajut cu mai mult! bafta si succes la fete!

| Micra a răspuns:

Hey fara supararehee hee dar nu imi ghicesti si mie parola de la id?hee hee ti pup dulze :*:*winking