Clauss draga,
Imi place sa te sfatuiesc, prin ''patru elemente specifice'', pe care de obicei noi, oamenii le ignoram sau nu le intelegem cum trebuie, si anume: increderea, respectul, dragostea si implicarea; dupa cum iti spuneam - daca nu sunt intelese - de aici si ''nenorocul''. Asadar, ma rezum la primul element - ''increderea'', si-ti spun: sa poti impartasi propriile sentimente sincer si sa-ti poti arata vulnerabilitatea, fara sa-ti fie teama ca vei fi manipulat sau ca slabiciunile tale vor fi exploatate.
Urmatorul element fiind al doilea - ''respectul'', prin acesta, spun ca: impune ca persoana respectata sa aiba - moralitate, etica si principii care sunt considerate de valoare universala. Respectul, un lucru care trebuie castigat. Onestitatea, integritatea, compasiunea si caracterul sunt calitatile unei persoane respectate.
Bun (!), mai departe, elementul - ''dragoste", prin acesta vreau sa-ti spun ca: sa pui nevoile, dorintele, preferintele si bunastarea celeilalte persoane inaintea alor tale. Luandu-ne dupa aceste criterii, ''altruismul'' devine definitia dragostei.
Si, am ultimul element, care consta in - ''implicare'', si-ti spun ca: este un ''contract'' (hehehe, sa-l denumesc asa!) sau, hai, sa-i spun asa - o dovada, o promisiune, o obligatie care nu poate fi incalcata. Este ''forta stabilizatoare'' sau ''lipiciul'' care cimenteaza o relatie. Pentru ca stiu, in ziua de azi - nu prea exista implicare fata de nimeni si de nimic. Cu alte cuvinte, ''provocarea'' sa devina responsabilitatea de a va ridica deasupra conventiilor foarte schimbat-oare ale societatii si de a va dedica valorilor si adevarurilor care nu se schimba niciodata.
Hmm..., este fascinant cum aceste ''patru elemente'', atunci cand sunt indeplinite, pot face o persoana de o mie de ori mai atractiva, fericita decat orice corp superb si/sau cadou valoros sau, mai stiu eu ce...etc. E adevarat! Poti sa nu crezi? Dar, poti constata, punand si-n practica!
Iti doresc sa fii fericit/Toate cele bune!
Bună.
Să nu mai alergi după atâtea femei, încearcă să te echilibrezi emoțional și atunci rămâi cu o femeie care o iubești și la propriu și la figurat.
Pa, pa.
Cred ca e prea mult spus iubit... poate le placeai dar nu le iubeai.
o sa gas4esti la un moment dat o fata cu care sa stai si care sa te iubeasca si pe care sa o iubesti si tu la randul tau...asa ca nu iti mai face atatea grjiji ca nu ai noroc in dragoste
P.S.cine alearga dupa doi[in cazul tau 4]iepuri, nu prinde niciunul!
Asta numesti tu dragoste? Te compatimesc. Dupa cum spuneam: "Unora le place sa creada ca, iubesc, dar asta nu inseamna ca, si iubesc..."
Deci, dude, esti jalnic
Cum poti sa zici ca ai iubit 4 femei? Ai fost atras de corpu lor probabil aratau bine.etc. Dar iubesti o singura pesoana
Nu imi vine sa cred ca iti dau lectii de morala eu un copil de 16aniEsti varza
Draga wickedboy, ai inteles cu totul altceva si vina mea e ca nu am specificat, nu m am indragostit in aceeasi perioada de toate 4, s a intamplat in cursul anului, era asa de greu de inteles?
Clauss ai luat decizie buna, sa nu te mai indragostesti de acum in patru ani, e timpul sa lasi netul sa-ti cauti un job remunerat bine si pe urma sa reiei vechea ta pasiune, o sa ai numai satisfactii si dragoste si bani, dar pentru asta trebuie sa ai ambitie, succes!