Da, foarte buna intrebarea! Dragostea adevarata poate tine o viata intreaga, daca partenerii sunt pe aceeasi lungime de unda cum se spune. Daca sentimentele sunt reciproce, daca au aceeasi aspiratie in viata, daca au multe calitati in comun, nici timpul, nici distanta si nici greutatile vietii nu-i va putea desparti vreodata pe cei ce se iubesc cu adevarat! Cand ai spus"Dragoste adevarata"ma gandeam la cum era odata dragostea (ce tinea 2 persoane legate pe viata, indiferent de cumpenele vietii)si cum este exprimata acum in zilele noastre... http://www.faracuvinte.com/......gostea.jpg
Eu voi serba curand 6 ani de relatie cu sotul meu. Inca mai simtim amandoi fluturasi. Eu, cel putin, il iubesc mai mult decat in primii 3 ani.
Dragostea dupa parerea mea, nu are un timp. Ea tine atata timp cat stiu persoanele implicate in relatia respectiva sa tina de ea.
Buna, dragostea si iubirea sunt doua lucruri diferite dar care sunt legate iar uneori se intampla sa ramana impreuna alteori nu. Te intrebi cum vine asta? Dragostea e cea care vine prima, ea este acea senzatie de nesomn noaptea si de fluturi in stomac ziua daca acea dragoste este "alimentata" din ambele parti ea se transforma in iubire care, dupa parerea mea dureaza o viata, este acel sentiment de grija si daruire a tot ce este mai dulce pentru persoana iubita.
Uite aici un link ca sa te documentezi. http://www.trilulilu.ro/wolfy_4you/e97186d6350c43
Dragostea tine atat timp cat va iubiti am2.cat va intelegeti unu pe altu, respectati s. a depinde de fiecare relatie in parte! eu am o relatie de 6 ani si ne iubim din ce in ce mai mult, relatia se consolideaza mai mult pe zi ce trece cu sentimente, fapte, ne este din ce in ce mai greu sa stam departe unu de celalalt fie ca e vb de 2 zile sau 1 saptm.totul depinde de fiecare in parte
Ete na! Noi suntem de aproape 4 ani impreuna si ne iubim. Daca vrei, cand ajungi la 3 ani, o iei de la inceput cu calculatul
A, si inca ceva. Fluturi in stomac=indragostit. Iubirea presupune mai mult de atat.
Buna, iubirea adevarata tine toata viata, daca iubesti cu adevarat o persoana nu ai cum sa nu o mai iubesti dupa 3 ani asa cum zic expertii, e o aberatie. Iubirea nu se bazeaza doar pe sarutari si giugiuleli, eu consider ca se bazeaza pe sinceritate si incredere riciproca.
Iubirea adevarata tine toata viata, si tine si de altele in afara de saruturi si pipaieli, o iubire de-o vara tine cat vrei tu.