anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu daca am ales bine categoria dar in fine.Deci sunt la liceu in clasa a 9-a, iar eu imi petrec mereu pauzele cu un coleg de clasa, si cu alte 2 fete de la alta clasa. Faza e ca una dintre acele doua fete, cred ca ma cam..place(parerea mea). Adica vrea mereu sa stau langa ea cand stam pe banca, ma intreaba daca ii sta bine cum s-a imbracat..etc.Deci,exista posibilitatea sa ma ..placa? Voi ce credeti?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O fata se comporta normal si mintea ta a luat-o razna.

| Wolfyye a răspuns (pentru neutrino):

OFFlaughing.Incerc sa ma abitn de la ras dar nu pot.Chiar nu stiu de unde ai 80 si ceva de raspunsuri castigatoare, wtf esti bolnav? Te rog nu mai comenta fara rost asa doar ca sa acumulezi posturi pe acest site, daca nu stii despre ce este vorba.Lol.

| neutrino a răspuns (pentru Wolfyye):

La cererea ta, eu ti-am oferit un sfat, de care tu poti tine cont sau nu. Nu te-am jignit, dar se pare ca tu nu poti intelege realitatea. Nu interpreta comportarea normala a unei fete ca gesturi de tandrete. Ofera-i posibilitatea de a afla gandurile tale frumoase. Bafta si nu uita ca a injura nu este o sulutie de a conversa. Numai bine iti doresc si ...bafta.

| scumpika89 a răspuns:

Da poate te place dar daca vrei sa afli sigur poti pune un prieten s-o intrebe daca te place