Nu stiu daca am ales categoria perfecta pentru asta. Acum 2 ani am fost intr-o relatie scurta cu o fata. Eu eram a 10-a ea a 8 a. Am vorbit o perioada si pana la urma am fost impreuna. A tinut putin, cam o saptaman din cauza ca eu ma simteam foarte ciudat si i-am spus sa ne despartim. Am continuat sa vorbim o perioada si ne inteleam foarte bine. La un moment dat ea a intrat intr-o relatie cu un prieten de-al meu. Nu m-a deranjat asta, dar am incetat sa vorbesc cu ea ca inainte. Cred ca am reinceput sa vorbesc cu ea dupa vreun an, cu tipul vorbeam iesea, deci n-a fost o problema ca s-a cuplat cu ea. Am vorbit cu ea o perioada, vorbeam zilnic, imi placea sa vorbesc cu ea si ne intelegeam bine. Din cauza ca iubitul ei, prietenul meu, a vazut ca vorbim mult, inimioare chestii s-a suparat, era gelos pe mine pentru ca am fost cu ea in trecut si crede ca as vrea sa i-o fur acum. Dupa ce s-a suparat tot i-am mai dat mesaje, si ea coopera foarte bine, ea n-avea nimic cu mine, daca nu-i placea, nu-mi raspundea, mai ales ca stia ca risca sa se certe cu ala. El se suparase rau pe mine, nu mai vorbeam. I-am explicat ca nu ma dau la ea, suntem doar prieteni si atata tot. N-a inteles inca mai crede ca vreau sa i-o fur. N-am mai bagat-o o perioada in seama ca sa nu se mai certe cu ala din cauza mea. Mie-mi place sa vorbesc cu ea, ma simt bine, desi nu vorbim asa des, o consider o prietena buna, ii spun secretele mele si ea anumite chestii pe care nu le stie nici iubitul ei. Pe mine nu ma intereseaza mai multe de o prietenie cu ea. Ar trebui sa ma opresc definitiv din a mai vorbi cu ea sau sa continui daca stiu ca nu am intentii rele? Deja relatia mea de prietenie cu el e deteriorata si nu se va mai repara si nici nu prea ma mai intereseaza.
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Este o lege nescrisa pe care cei mari o stiu si ar fi trebuit si tie sa ti-o spuna:
Niciodata, dar absolut niciodata sa nu iti faci iubita, pe fosta prietena a prietenului tau!
Asta este o chestie super adevarata: el ti-a furat-o tie, tu acum i-o furi lui si tot asa. Intr-un final, prietenia voastra se rupe si asta din cauza unei fete, o prietenie de multi ani se poate destrama.
Nu merita asa ceva nimeni, mai ales daca sunt prietenii din copilarie cares e pot destrama.
Apoi, se pune la indoiala stabilitatea emotionala si sinceritatea partenerei, daca pe tine te-a insela cu ala ieri, maine te poate insela cu altul, nu?
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.116.50.186) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro