anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu daca am o problema sau nu.Am deja peste 15 ani si nu mi se ingroasa vocea(zici ca am 12), precizez ca am sperma si am par jos, la subrat am doar cateva fire, barba si mustata nu am deloc, poate sa fie o problema de hormoni sau e ceva normal? Ati patit careva in adolescenta?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare copil se dezvolta diferit! Este evident ca la tine este vorba de o pubertate tarzie, care va debuta curand.
Din pacate, totul este legat de hormonii tai si de hrana pe care o mananci zilnic, hrana care genereaza acesti hormoni.

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu e nici o problema si unuia din fiii mei i s- a ingrosat numai aproape la 16 ani si deja faceau misto de el ca verisorul lui mai mic cu 6 luni o avea deja ingrosata de mult, fiecare baiat are ritmul lui, se va ingrosa in curand.

| Darius81 a răspuns (pentru ania):

Multumesc!

| ania a răspuns (pentru Darius81):

Acum are 16 ani si jumatate si are vocea ingrosata dar nu are barba si mustata, dar nu e ingrijorat, macar bu trebuie sa se barbereasca dae suntem linistiti ca va apare in viitor si daca nu va fi nu stiu cat de stufoasa nici un bai.

| RoCkKiD a răspuns:

Daca ai dubii mergi la medicul de familie pentru niste analize. Nu e neaparat sa fie ceva hormonal, poate fi genetic.

| Emilian65 a răspuns:

Nu am patit asa ceva in adolescenta. Nu speriav vei trece peste aceasta perioada si vei intra in perioada normala a unui vietii tale.