Gandeste-te bine, tu singura iti pui un pret? Esti o marfa?
Si ce daca ti-ai pierde virginitatea cu unul care (mai incolo constati ca) nu merita? In momentul in care o faci, pentru tine merita, si nu te simti ca un mezel din raftul de la alimentara.
Sunt lucruri care, totusi, nu se pot cumpara. Iubirea si virginitatea as zice. Te dai din iubire, adica iti dai un lucru nepretuit pe alt lucru nepretuit? sau te dai pentru 4000 euro (apropo, asta ii pretul unei masini din 2001-2002, ce ieftina ti-e inocenta!).
Si acum, ceva din Biblie. Zice acolo undeva ca un pic de plamadeala (faina dospita), strica tot aluatul (evreii mancau paine coapta la soare, din faina nedospita). O mica pata face o haina de nepurtat. Haina decentei.
Buna
draga mea..nu caut sa te judec, dar as vrea sa te inteleg de ce si pentru c e ai decurge la o asemenea fata? e cineva din famile grav bolnav? vei salva viata cuiva drag? totusi este o suma mizera, inteleg ca neajunsurile si saracia te impinge sa faci o asemenea gafa, totusi e bine sa judeci/sa calculezi si sa ajungi la concluzia ca nu e bine ce faci, acum indiferent ce am zice noi, tu daca ti-ai impus acest fapt, mai devreme ori mai tarziu o vei face, te vei scoate din saracie cu acei banuti? vei trai o viata din ei? nu, ci siguranta in prima luna epuizezi stocul, asa ca nu rezolvi nimic si nici saracia nu pleaca din casa(daca exista banuiesc ca ai tot citit/auzit/si cazul Romancutei noastre ca si-a licitat virginitatea, si probabil vrei sa incerci si tu.
eu zic sa te gandesti mult mai mult si revino cu detalii. daca vrei putem vorbi in privat..nu ezita sa ma cauti
O zi frumoasa sa ai
Multumesc mult pentru raspunsul tau. Eu vreau sa fac asta deoarece de mult timp imi doream sa imi pun silicoane iar aceasta suma, chiar daca e relativ mica, mi-ar fi de ajuns pentru acest lucru. Sa stii ca raspunsul tau m-a pus pe ganduri si am sa ma mai analizez aceasta propunere.
Normal ca te va marca.
Dupa prima experienta iti vei forma o parere despre viata sexuala. Si cam ce parere o sa iti formezi tu dupa o experienta cu un necunoscut?
4000 de euro valoreaza demnitatea ta?
Nu cred ca prima noapte de dragoste din viata ta, langa un baiat pe care il iubesti si te iubeste si el la randul lui, poate fi data pe vreun pret.
Nu ai de ce sa regreti dupa ce iti pierzi virginitatea cu baiatul iubit, daca nu te pripesti.
Si crezi ca o sa poti tine departe de ochii lumii faptul ca ti-ai vandut virginitatea? Crezi ca parintii tai ar fi mandrii cu o astfel de fiica? Crezi ca te va mai respecta vrodata vreun baiat? Eu ma indoiesc sincer.
Ai nevoie de bani? Crezi ca acesta metoda te va imbogati? 4000 de euro este o suma, dar se topi repede.
Sa nu crezi ca ca daca iti vinzi virginitatea se vor prezenta baieti unul si unul.
Ma gandesc ca esti frumoasa si tanara si vrei un alt viitor pentru tine.
Cauta un loc de munca potrivit pentru tine, eventual mergi unde in afara tarii.De obicei oamenii care merg acolo sunt multumiti de banii primiti.Incepe de jos si cu timpul vei evalua.
Cu siguranta vei regreta acesta alegere si vei fi marcata.
Alegerea sta in gandirea ta!
Daca erai o persoane decenta nici macar nu puneai aceasta intrebare. Nu am nimic cu fetele care au trecut prin multe paturi, dar nu sufar prostituatele...
De ce ma apreciez? atat mi s-a oferit fara a cere..intre timp mi s-a dat mai mult. uita-te si tu pe net sa vezi cat castiga altele.
Nu trebuie sa-ti vinzi virginitatea pentru nicio suma de bani. Pastreaza-te pentru ca la un momentdat vei regreta asta. Daca va aparea cineva mai bun in viata ta si te vei face de ras in fata lui? Banii ii mai poti face, mai cu greu, dar poti insa virginitatea nu o mai poti recupera! Si da, te va marca fiindca mereu acest gand iti va veni in creier si nu iti vei putea lua gandul de la el. Cum sa faci sex cu o persoana care nici macar nu stii daca e serioasa? Fiecare se schimba...
Virginitatea este overrated, dar 4000 de euro sunt prea putini imo. Parca era o brazilianca care si-a vandut-o pentru 200000$.
Nu va fi nici o diferenta intre tine si cea care face troruarul, decat pretul.dar daca e discretie, in contextul de azi, cred ca se merita.mai ales daca vrei sa termini studii, ori sa calatoresti, ori sa te casatoresti.in privinta virginitatii il adormi repede pe viitoru sot.un pahar doua, oleaca de oja rosie si gata.mai dao incolo de feciorie.altele la 11-13 ani garaie de maciuca, si gratis.
: )) Fato, tu întrebi populaţia TPU ce ar fi bine? Ăştia sunt nişte gândaci fără o gândire proprie.
O simplă membrană>4000 euro/18000 lei?
Eu cred ca trebuia sa gandesti un pic inainte sa faci niste afirmatii, pana la urma suntem o comunitate din care faci si tu parte cu succes, ei bine, uite ca te dezamagesc si iti zic cu siguranta ca te inseli, mai sunt si oameni pe acest site care chiar dau raspunsuri nu de dragul funditelor si chiar sunt benefice raspunsurile lor...te-ai grabit sa ne bagi pe toti in aceeasi oala din care si tu faci parte bun venit in "oala noastra":
Copilu' pe cine faci tu,, gandac fara gandire propie''? Nu poti acuza un site intreg pentru faptul ca cineva te-a deranjat! Gandeste... daca noi suntem gandaci, tu ce esti? Astept, sa stii!
Mi s-a dat mai mult intre timp. citeste si tu pe net daca vrei sa vezi cat primesc altele
Nu știu de unde ideea asta că într-o piele stă tot respectul de sine al unei femei, dar mă rog.
Și nu știu de ce-s unii atât de proști să plătească pentru o partidă de sex nasoală (bărbații adevărați nu au nevoie să plătească, deci sunt niște lăbäri patetici), cu sânge, curățat, grijă să nu doară prea tare. Doar să se simtă ei primii cu orgoliul lor.
Dacă ai respect de sine nu te vinzi, și, dacă totuși credeai că l-ai cunoscut suficient de bine cât să nu fie un porc, ori e vina ta, ori ai ghinion. Asta este! Treci peste! Mare chestie, că e prima dată, că e a 11-a, clișee ale societății.
O persoana decenta nu ar face asta, deci nu esti.
Dar totusi daca vrei sa faci asta, 4.000 de euro, nu ti se pare putin?
Banii aia poti sa-i cheltui intr-o luna, 2.
Plus ca de obicei babalacii cumpara virginitatea fetelor, deci tu preferi unul zbarcit in locul unuia tanar si in puteri?
Poftim? Iti pierzi virginitatea pentru bani? Mai tarziu vei regreta, daca chiar vrei bani castigai, munceste. Parerea mea, nu sa merita. Stii ceva? banii ii cheltuiesti, dar virginitatea nu o mai primesti inapoi. Cel putin sunt sigura ca vrei sa iti pierzi virginitatea cu cel ales, nu sa te vinzi.
Nici nu am citit celelalte raspunsuri si nici nu o sa o fac pentru ca imi vor influienta judecata si iti voi da un raspuns mai putin personal, ce pot sa iti spun acum este faptul ca odata ce ti-ai vandut virginitatea, te inscrii intr-un cerc vicios si in cea mai veche meserie de pe pamant. stiu ca suna putin dur dar asta e adevarul, exista sanse maxime dupa ce te vinzi practic, sa iti spui "aa bani multi, munca putina, ce e rau in a castiga un ban, nu e ca si cum as face o crima" si de la asta poti ajunge sa prestezi servicii sexuale pentru bani. am inceput cu partea mai dura si mai putin emotionala pentru ca e cea care are efectele cele mai grave asupra ta. din punct de vedere emotional, daca spui ca tii la virginitatea ta, vei suferi foarte tare, initial spui ca nu e nimic, te minti singura apoi realizezi ca ti-ai vandut corpul unui libidinos batran sau mai stiu eu cui pentru bani si nu te-ai ales cu nimic ca banii s-au dus. lucrul asta te va urmari toata viata. nu vad nici un motiv sa faci asa ceva, daca zici ca esti o persoana decenta si tii la tine si la trupul tau, tine si la sufletul tau pentru ca socul va fi mult prea mare, gandeste-te ca prima noapte de dragoste va fi cu un strain, ca nu stii ce se va intampla, nu preferi mai degraba sa faci asta cu un tip de aceeasi varsta cu tine care sa iti impartaseasca sentimente frumoase chiar daca poate dupa un timp relatia voastra poate se va sfarsi? banii aia nu iti cumpara sentimentele pe care le poti avea in prima noapte de dragoste, uite de aia ii si zice asa " dragoste" pentru ca trebuie incarcata cu dragoste. nu te mai uita la fel de fel de fatuci care isi vand virginitatea pe bani multi, prea putine exista de fapt, in lumea celor cu bani multi virginitatea se poate recapata cu o simpla operatie, dar sufletul nu ti-l intregeste nimeni apoi.