| CiocolataBuna a întrebat:

Nu stiu daca intrebarea mea apartine de categoria asta sau de sanatate, presupun ca de ambele:
De cand a nascut sotia mea, 2016, a scazut apetitul sexual al ei catre 0 si nu mai stim ce sa facem, sfaturi?
Multumim!

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Convinge-ti sotia sa accepte sa participati la cateva sedinte tinute de un psihoterapeut sexolog. Este cea mai indicata persoana care v-ar putea fi de real ajutor. Succes!

| CiocolataBuna explică (pentru corbulalbrosu):

Ok, o sa incercam, suntem amandoi deschisi la sugestii si nu e nevoie de convingere. Multumesc la toti!

| mihai69 a răspuns:

Dacă ați discutat problema și ea ar vrea, însă cheful tot nu vine, înseamnă că ar putea fi o problemă ce necesită o abordare mai de specialitate.
O vizită la un cabinet de planing familial ar putea să vă ajute.

| Freya1 a răspuns:

Vorbeste cu ea si vezi ce se intampla.
Poate sa fie din cauza oboseli, poate are ceva disconfort cine stie.Mergeti la un medic.

| CiocolataBuna explică (pentru Freya1):

Am fost la ginecolog crezand ca e ceva dupa nastere dar nu e, infectie nu avem nicunul, ce fel de medic ar trebui sa vizitam? (Cluj-napoca) multumesc

| Freya1 a răspuns (pentru CiocolataBuna):

Daca nu este o problema din punct de vedere ginecologic, doar la psiholog sau un consilier pe probleme de genul puteti merge.Acolo o sa afli daca e vorba de depresie, oboseala sau alte lucuri.

| Necunoscut112 a răspuns:

E obosită. Normal ca nu mai are chef. Mai ales dacă nu a nascut de mult timp si stă acasă, ar putea avea depresie postnatală. Ar trebui să vorbiţi despre asta şi să o ajuţi pe cât posibil la TOT, chiar dacă tu ai si job-ul si vei veni acasa obosit.

| CiocolataBuna explică (pentru Necunoscut112):

Nu, nu si nuhappy obosita mai e din cad in cand datorita piciului dar sunt implicat 100% in familia mea si ajutorul meu nu inceateaza chiar obosit fiind, masaj ii fac in fiecare seara/ noapte de cand suntem casatoriti

| Rapidistu_iuly_1997 a răspuns:

Excit-o. Are nevoie de un preludiu. Fă-i un masaj erotic. Poate și un oral. Și va avea chef de sex după.

| CiocolataBuna explică (pentru Rapidistu_iuly_1997):

Nu functioneaza frate...am incercat o gramada de chestii, cred ca are legatura cu hormonii, pur si simplu nu are chef...sunt ceva pastile pentru asa ceva?