Convinge-ti sotia sa accepte sa participati la cateva sedinte tinute de un psihoterapeut sexolog. Este cea mai indicata persoana care v-ar putea fi de real ajutor. Succes!
Ok, o sa incercam, suntem amandoi deschisi la sugestii si nu e nevoie de convingere. Multumesc la toti!
Dacă ați discutat problema și ea ar vrea, însă cheful tot nu vine, înseamnă că ar putea fi o problemă ce necesită o abordare mai de specialitate.
O vizită la un cabinet de planing familial ar putea să vă ajute.
Vorbeste cu ea si vezi ce se intampla.
Poate sa fie din cauza oboseli, poate are ceva disconfort cine stie.Mergeti la un medic.
Am fost la ginecolog crezand ca e ceva dupa nastere dar nu e, infectie nu avem nicunul, ce fel de medic ar trebui sa vizitam? (Cluj-napoca) multumesc
Daca nu este o problema din punct de vedere ginecologic, doar la psiholog sau un consilier pe probleme de genul puteti merge.Acolo o sa afli daca e vorba de depresie, oboseala sau alte lucuri.
E obosită. Normal ca nu mai are chef. Mai ales dacă nu a nascut de mult timp si stă acasă, ar putea avea depresie postnatală. Ar trebui să vorbiţi despre asta şi să o ajuţi pe cât posibil la TOT, chiar dacă tu ai si job-ul si vei veni acasa obosit.
Nu, nu si nu obosita mai e din cad in cand datorita piciului dar sunt implicat 100% in familia mea si ajutorul meu nu inceateaza chiar obosit fiind, masaj ii fac in fiecare seara/ noapte de cand suntem casatoriti
Excit-o. Are nevoie de un preludiu. Fă-i un masaj erotic. Poate și un oral. Și va avea chef de sex după.
Nu functioneaza frate...am incercat o gramada de chestii, cred ca are legatura cu hormonii, pur si simplu nu are chef...sunt ceva pastile pentru asa ceva?
AlexEjmecheru întreabă: