Iai o tabachera daca e fumator are unde sa isi tina tigarile. plus ca o tabachera e pentur oamenii cu stil. poate reusesti sa gasesti si personalizata nu sunt sigur.
Eu as zice sa nu scrii pe tigari.Si asa sunt nocive tigarile, mai lipsea pasta de pix pe ele.Si eu fumez.Mai bine ii cumperi o bricheta mai deosebita, desi nu mai sunt centre de reincarcari brichete, totusi e mai bine.Desi eu i-as lua altceva si nu i-as lua tigari ca sa para ca-l incurajez sa fumeze.Eu fumam si nu m-a incantat cand am primit tigari.Ii poti lua o bricheta deosebita sau altceva, un cd pe care si-l doreste sau afla ce si-ar dori.Bricheta se poate si grava, sa scrii ceva pe ea.
Buna ^^ parerea mea este ca un pachet de tigari il ai maine il ai poimaine il ai o saptamana dar pana la urma se duce... conteaza momentul. Eu te sfatuiesc sai pregatesti o petrecere surpriza cu toti prietenii vostri comuni si seara...:X ii pregatesti ceva romantic de vis si sunt sigura ca o sa fie incantat :X [ imi cer scuze dar nu stiu ce varsta ai in legatura cu seara romantica doar a fost o parere sper ca ti-am dat o idee folositoare si app la multi ani pentru iubitul tau ] pupici dulci
Ma tigarile te omoara ce o sa inteleaga saracul baiat daca ii iei tigari si de ziua lui ca vrei sa moara mai repede, eu zic sa-i iei un cadou in adevaratul sens al cuvantului... ceva sa ii placa nu tigarii...un parfum frumos (blue-avon, glaciere-oriflame sunt mai ieftine si miros superr ); o bratara si sa gravezi numele voastre sau doar al tau sa o poarte sa-si aminteasca de tine, un tricou cu poza voastra sau nu stiu:*