| mikaela1993 a întrebat:

Nu stiu daca o sa ma intelegeti, dar sper. Am o problema cam mare.De un an iubesc o femeie cu 30 de ani mai mare decat mine arata foarte bine si nu stiu cum sa o fac sa fie a mea? Aveti niste idei? va rooog!

14 răspunsuri:
| User a răspuns:

Pai stai putin... tu dupa nume pari fata... deci, esti pe invers? Si cum dracu' sa iubesti pe cineva cu 30 de ani mai mare?:O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O provocare mai "mare"nu se putea?

| charlie the alien a răspuns:

Tu esti fata si ai 16 ani si vrei sa fi cu o femeie de 30 de ani? E pusa la vrajeala intrebarea nu?

| Brotacelu a răspuns:

Pers aia e cumva maica-ta? laughing)

| pendula a răspuns:

Eu cred ca ai o problema.Ma indoiesc de reusita ta.

| florinreiki a răspuns:

Nu cred ca esti normal, pe cuvant.

| geronimo a răspuns:

Cred ca pentru inceput o intrebi daca a iesit la pensie, daca DA o intrebi ce pensie are, daca este mare o lauzi, daca este mica oconsolezi si ii propui lucrarea spunin-dui ca amindoi o veti duce mai bine, dupa care ii declari dragostea ta eterna, va merge sigur.

April
| April a răspuns:

Cam mare nu e problema ci femeia!

| geronimo a răspuns:

Oare paul27 nu a auzit ca dragostea nu are virsta, de ce esti asa mirat?

| myrazvy a răspuns:

Pai ia-ti catuse si bici

| Razvan a răspuns:

Stii, uneori e bine sa renunti.Acum e cazul. Un an de zile de iubire secreta=obsesie bolnavicioasa. 30 de ani diferenta?surprise
Te-ai gandit pentru o secunda ca relatia asta e condamnata esecului inca inainte de a incepe?raised eyebrows
Poate ca dragostea nu are varsta dar cu siguranta mai devreme sau mai tarziu timpul isi va lasa ampreta pe ce a fost candva o mare dragoste.Cauta-ti persoane de varsta tawinking

| cucu a răspuns:

Nu ai nici o sansa ...bea un pahar cu apa, da`ti 2 palme, mananca 3 biscuitzi si culca`te. si o sa vezi ca a doua zi cand te trezesti chiar este dimineata.

| catalinutza a răspuns:

Draga ai incercat sa afli daca si ea te iubeste? sunt adesea cazuri ca ale tale...inceraca sa-i explici ce simti pentru ea sh atunci va decurge totul de la sine, ai incredere

| unpiticmik a răspuns:

Aha... ok! deci esti o fata, careia ii place o femei cu 30 de ani mai mare, sau de 30 de ani? oricum ar fi, da-ti drmu la sentimente, vorbeste cu aceea persoana, nu iti fie teama, nu iti va lua gatul, poate te va evita, poate te va intelege! oricum racoreste-te si spune-i, ia-ti CURAJJJ!