| dya4danutza a întrebat:

Nu stiu daca prietenul meu ma iubeste sau nu? De fiecare data el imi spune ca ma iubeste, cateodata cred dar atitudinea lui imi da indoieli.Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Dragostea nu se explica...[-x
ea se simte!:X

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, depinde de felul cum se poarta cu tine, pentru ca nu conteaza numai vorbele, faptele sunt cele care au importanta, pentru ca una e vorba iar alta e practica... daca nu iti arata ca te iubeste degeaba iti spune, asadar vb cu el si spune-i sincer ca ai avea nevoie de o schimbare si ca nu te simti iubita, dar fa-o intr-un fel in care sa nu il ranesti, daca chiar te iubeste cum zice, iti va demonstra si te va intelege...

| adeana a răspuns:

Eu as aprecia mai mult dovezile de iubire, decat sa-mi spuna toata ziua ca ma iubeste. Eu prefer mai rar si sa fie credibil, decat toata ziua happy
Daca nu ai incredere in el, ce relatie aveti? E foarte important sa-l crezi si daca nu incearca deloc sa te convinga de sentimentele lui, atunci cauta pe altul, care sa-ti arate si sa-ti spuna asa cum vrei tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca si eu am aceiasi problema dar in cet o sa treaca...eu zic sa ii zici sa iti dovedeasca iubirea care ti-o poartahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita draga mea si mie mi s-a intamplat dar asta e. asa sunt baietii. incearca sa ii zyci cumva in asa fel incat sa nu in ranesti sa nu ii ranesti sentimentell. incearca sa ii zici ca nu te simti iubita si vrei ca el sa iti demonstreze nu numai sa iti spuna. inceara asa la mine a mers si acum sunt impreuna cu prietenul (iubitul) meu de 2 ani si jumatate. succes pa te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fai o farsa date drept fosata lui prietena