Buna:* alexandra trebuie sa te gandesti bine la acest pas. daca iti demonstreaza ca tine la tine cu adevarat trebuie sa iti dovedeasca sh chiar daca ti mult la el nu trebuie sa suferi pentru el
vorbeste cu el deschis si spune-i ca numai ai incredere in el si daca iti demonstreaza mai da-i o sansa
bafta! sper ca ti-am fost de ajutor:*
L-ai iubit, ai suferit, ai plans, i-ai acordat o noua sansa si nu a stiut sa profite de ea.Crezi ca inca o sansa ar schimba ceva? De ce vrei sa retraiesti la nesfarsit o experienta dureroasa? Priveste cu luciditate situatia, daca te-ar fi iubit cu adevarat, ar fi pretuit dragostea ta. Daca l-ai accepta iar, nici tu nu ai mai fii la fel. Neincrederea in el dupa toate cele intamplate te-ar face sa daruiesti dragostea cu teama si sceptica in privinta a tot ceea ce spune si face. Nu te agata de o persoana care nu-ti raspunde la dragoste asa cum iti doresti. Oricat de mult il iubesti, lasa trecutul in urma. Sigur vei gasi un baiat care sa te iubeasca sincer, iar tu, care ai avut parte de destula tristete, cu siguranta vei stii sa apreciezi niste sentimente sincere. Putere si intelepciune iti doresc!
Eu zic ca merita :X Iubirea da multe sanse si daca nu merge... nu mai dai nici o sansa pentru ca e clar ca daca de fiecare data cand va impacati el se desparte de tine are ceva ce il influenteaza cel putin asa cred :X
Eu zic sa nu ii mai dai. Nu e ultimul baiat de pe pamant. Odata si odata o sa va despartiti, din nou. Si ce o sa faci? O sa suferi din nou!
Mai bine lasa timpul sa treaca si gaseste alt baiat.
Bafta :*.
Merita orice fa ce simti ca pe viitor regreti...crede'ma cel putin daca si el isi doreste sa fie cu tine
Spune.i ce simti.si iti e frica sa te raneasca din nou.si mai lasa.l sa se tine dupa tine inca o luna.si daca se tine.eu zic sa ii dai o sansa. daca nu, stai linistita, o sa apara altcineva