Incearca sa vorbesti cu el, insa nu ii spune deocamdata nimic direct de genu : EU te plac, ce ne facem, tu ce zici. Nu, nu asa. Vorbeste cu el(orice, aboslut despre orice), petrece mai mult timp cu el, iesi cu el pe undeva sa vezi cum se comporta. Si o sa vezi ca daca ii place si lui de tine, lucrurile o sa evolueze pas cu pas.
Mai intai imprieteneste-te cu el, afla de la el cat mai multe, astfel incat sa va cunoasteti si asa o sa apara si dragostea recicproca.
Iar daca zici ca prietenul lui ti-a zis ca te place, atunci lucrurile sunt mult mai simple, tot ce trebuie e sa te bagi in seama cu el, sa-i acorzi atentie.
Bafta!
Poiii inseamna ca te place sau doar te considera o prietena buna. cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el
Pai am patit si eu asa daca si tie iti place si ai nr lui de telefon sau idu lasa-i un msj. si scrie-i ca il placi si vrei sa stii daca ai vreo sansa cu el si daca nu il placi scrie-i : buna as vrea sa te intrebare daca ma placi si daca da nu prea cred ca o sa fie ceva intre noi eu nu vreau pr.sau scrie-i ceva de genu sper ca ti-am fost de ajutor