Pai... si daca te mai place, si daca nu te mai place, ce? Pana la urma tu ai fost aceea care i-ai parasit. Chestia pe care nu o inteleg, este de ce l-ai parasit? Dar pana la urma toate relatiile au probleme lor, asa ca... cred ca ar fi bine sa vorbesti cu el. Daca iti pui intrebarea pur si simplu "ma mai place?" nu o sa afli niciodata. Trebuie sa actionezi.
xoxo
Nu stiu dar daca... fostul ma mai place?
Totul s-a terminat asa: el a zis sa facem o pauza, a doua zi i-am zis ca ne despartim nu facem pauza si a zis chestii de genu "deja te-ai saturat de mine?" "poate ai incercat doar sa ma folosesti :-
Eu renunt la TPU ca nu dau intrebarile intregi. Pun o intrebare si raspunsul iese total opus de ce ar trebui sa primesc. Acuma o sa ma fac de ras si o sa o intreb pe mama care o sa rada de mine pentru ce am facut sau am zis. Multumesc TPU. V-ati stricat la burta.
Nu, am pus de mai multe ori aceeasi intrebare si am urmat acelasi drum pe care il urmez mereu si se pun intregi intrebarile. Sa nu numesti o persoana pe care nici macar nu o cunosti proasta