Citez: kelly_8302 intreaba:
Sunt total disperata! Cum se cucereste un baiat care vrea doar sex?
Oare unde o fi vina? Inteleg ca esti emo si ca ai probleme cu emotiile dar tu esti foarte naiva si usor de prostit... fara suparare ...Iti trebuie un baiat serios langa tine, nu un panglicar
Probabil ca ea este mai... buna decat tine. Gusturile nu se discuta. Cauta pe altcineva.
Buna.
In primul rand sa nu mai fi la fel de naiva. Se vede ca esti la inceput. Ai cam gresit si uite consecintele. Nu trebuia sa te arunci in orice relatie, cu oricine. Probabil simti ceva acolo pentru el, respectivul... insa nu se merita. Mereu sa fi sigura ca se merita ca sa-ti incepi o relatie, nu doar asa pentru ochi frumosi.
Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, insa nu e un capat de lume.
Tu ai grija de tine, de adolescenta ta si lasa pentru un timp baietii! O sa-ti prinda bine putin timp singura.
Take care si nu pune la suflet orice!
Daca ai avut tot ghinioane de genul acesta, eu cred ca este o problema a ta, nu stii sa-ti selectezi partenerul, deoarece la fel cum sunt si fetele sa nu spun un procent din ele, dar am sa spun marea majoritate din ele suntcurve, profitoare, stau cu tine din interest, etc la fel si baietii, doar ca tu trebuie sa-ti selectezi partenerul cu atentie, nu primul tip care "combina" la tine, gata intri cu el intr-o relatie.
Nu doresc sa percepi aces mesaj jicnitor, sau sa te ofenseza intr-un fel sau altul, dar asta e stric parerea mea.Succes!
Poate din cauza ca nu-i lasi sa te "cucereasca" ci ii accepti din prima. Sti ca baietii isi pierd repede interesul. Lasa-te greu si va fi mult mai bine! (dar nici prea greu )
QueenE întreabă: