anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu de ce, ieri ma durea rau intre picioare (00-le)... si nu stiu de ce. Am 19 ani si nu am facut sex, e din cauza aceasta? Mi se intampla dar rar, o data la 2 - 3 luni dar ma doare ingrozitor. De ce oare?

8 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa mergi la medicul de familie pentru a depista cauza acestei dureri.

| unu a răspuns:

"00-le" laughing

Cred ca e posibil sa fie din cauza faptului ca n-ai facut sex, si poate nici nu te masturbezi sau n-ai polutii, si de aici apare presiunea asupra lor. Evident, ca sa fii mai sigur, te sfatuiesc sa mergi la medic.

| Antonimu a răspuns:

Da, du-te la medicul de familie. O sa iti placa cand o sa te pipaie smug

| blondutzata a răspuns:

Du-te la un doctor si nu ie din cauza asta doctoru o va rezolva sunt sigura

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De multe ori, adolescetii acuza dureri testiculare dupa ce se excita fara a ejacula, dureri ameliorate dupa ejaculare (prin masturbare de exemplu). Totusi, daca durerile sunt atat de mari, ar fi bine sa te vada un urolog sa nu ai o inflamatie a testiculelor.

| licurici_8787 a răspuns:

Poate e de la vreme.

| Antonimu a răspuns:

Cum zice licurici rolling on the floor

| gingasull a răspuns:

Nu este o durere... este mai mult o senzatie de disconfort, daca ar fi fost atat de mare durerea, te-ai fi dus la medic de la prima " durere". Daca tinerii nu au o viata sexuala regulata si daca nu recurg nici la masturbare, de aceea apare aceasta senzatie care de fapt este o "durere" de intensitate mica. Nu exista vreun tanar care sa nu fi avut o astfel de ingrijorare...