Nu stiu ce sa zic poate ca arati atat de bine incat barbatii nu pot rezista, incearca sa le explici de la inceput ca nu vrei sa ai parte de o aventura incearca sa introduci asta intr-o discutie in timp ce consti persoana respectiva. Si nu stiu eu as zice ca exista un tip de barbati care fac asta cocalari, nu te mai pune pe bune cu, cocalari incearca sa gasesesti un barbat sensibil ca vrea si altceva infara de "fructul pasiuni"! Succes, sper ca te-am ajutat
Pai daca specifici faptul ca nu vrei o relatie, si totusi iesi in oras cu un anume gigel, el ce sa creada?
Da poate.Incearca sa nu te imbraci asa de provocator si cit mai timida sa fii si sa fii cit mai naturala si atunci la tine va veni doar acela care doreste relatii serioasa.Asa cel mai bine sa faci asa si sa-ti rabzi adevarata iubire
Daca tu te imbraci provocator, ei cand te vad li se urca sangele la cap si sfatul meu este sa nu te mai imbraci atat de provocator
Pai daca spui ca preferi haine mai decoltate, cam asta e in capu` nostru : noaptea asta foot ceva
schimba hailele, si`o sa se schimbe si partenerii
Pai multi la o anumita varsta vor un singur lucru si mai incolo tot asa, ca de aia avem hormoni, dar o sa gasesti si tu probabil unu de treaba la un moment dat. si n-o sa-l vrei, o sa ii vrei pe astia tupeisti
Asa sunt toti baietii (sau aproape toti). Multi dintre ei vor mai mult sex decat o relatie serioasa.
Sper sa iti gasesti un baiat care intai sa tina la tine si apoi "sa treaca la actiune".
Bafta!
Nu ai specificat varsta! In special baieti daca nu au de gand sa isi intemeieze o familie pana atunci ei cauta doar aventuri nimic mai mult! Depinde si cum arati normal!
Lukasssz întreabă: