| Mondiala a întrebat:

Nu stiu de ce nu mai orgasm in timpul actului sexual, sa fie oare vorba ca nu mai il iubesc? Mentionez ca inainte aveam, dar de cateva luni bune nu mai am avut. Oare trebuie sa ma duc la doctor?

Răspuns Apreciat de Editori
| mihai69 a răspuns:

Dacă doctorul arată cam ca Mat Dillon sau George Clooney, poate că n-ar fi rău să-i faci o vizită...
Cât despre anorgasmia cu actualul partener, asta provine în primul rând din cauza lipsei comunicării dintre voi. El nu (mai) face lucrurile care te duceau pe culmile plăcerii (din grabă, lene, plictiseală - cine știe?) fără să realizeze că te dezavantajează atât timp cât TU nu îi spui asta. Și nici ce anume ai vrea să facă (sau nu) ca să te simți bine.
Plus că nimeni și nimic nu te oprește ca înainte, în timpul și chiar după actul sexual să pui și tu mâna (sau o „jucărie") pe-acolo ca să te mai ajuți...
Scuză-mă, dar la 28 de ani ar trebui să fii cam la vârful performanțelor și calității vieții tale sexuale!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

M ai schimbati si voi pozitia a devenit un ritual cu care te ai obisnuit si din cauza asta lipseste orgasmul, ce varsta ai? Sănătate.

| Freya1 a răspuns:

Pai incearca sa prelungesti preludiu, sa schimbati pozitia, sa incercat si alt tip de sex.
Daca el face doar pentru placerea lui si nu insista putin sa te excite si pe tine normal ca nu iti va placea.

| Mondiala explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 28 de ani

| HadesSs a răspuns:

Daca nu aveti un pic de nebunie in pat si o partida nu gen 20 % viol e clar de ce nu ai orgasm laughing trreebuie diversificata treaba, pozitii noi, jocuri noi, etc