| Blondutu10 a întrebat:

Nu stiu de unde sa incep. In fine, am fost acum ceva tinp cu o fata mai mica cu 2 ani decat mine si ne.am iubit foarte mult dar s.a intamplat sa ne despartim fiindca eu eram ocupat cu BAC.ul (de fapt cred ca e mai mult o scuza asta), ea lupta pt mn si eu fara sa realizez imi bateam joc de ea. faza e ca acum regret enorm si o iubesc cum nu pot spune in cuvinte si vreau sa ma impac cu ea dar ea nu stie ce simte.CE AR TREBUII SA FAC?

5 răspunsuri:
| e1xtz a răspuns:

Poti umbla dupa fusta ei pana se hotaraste, sau gasesti pe alta.

Si ai luat bacul cu ar 'TREBUII'?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fratele meu esti in cea mai frumoasa etapa a vietii studentia, perioada in care tu trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri, sa te imbeti cu baietii, chefuri in camin, mers in club, invatat pentru examen nu sa te implici in relatii, lasa fata in voia ei si distreaza-te

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu esti prea timid o abordezi direct si ii explici sentimentele tale resimtite fata de ea si ii propui sa iesiti la o plimbare in doi. Daca mai are/simte sentimente fata de tine va da curs invitatiei. In cazul ca nu indraznesti sa i-o spui direct atunci printr-un mijloc de comunicare: facebook, messinger, skype, scrisorica/biletel. Succes

| Blondutu10 explică:

Bravo ma "e1xtz" mai greseste omu'..repede sari cu gura!

| Blondutu10 explică:

Va multumesc oricum pentru sfaturi, o sa tin cont!