| adalove25 a întrebat:

Nu stiu ke sa mai fac. ieri m-am certat cu el si aseara m-a sunat una dupa telu lui si zice ca e gagikasa.azi de dimineata el imi zisa sa il las in pake ca nu ma mai beste da asa mia mai facut odata si l-am intrebat daca ma mai iubeste si zicea ca nu iar la scoala imi zicea altkeva. sa mai fiu cu el da sau nu? plz ajutati-ma

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai uite...in niciun caz nu-ti mai pierde timpul cu acest baiat e o mare prostie isi bate joc de tine cum si cand are chef nu vezi? te joaca pe degete si asta pentru ca tu il lasi sa te manipuleze asa.treci mai departe gaseste-ti si tu pe cineva cu care sa te afisezi mereu iar cand esti in preajma ex-ului zambeste si fi mereu gata sa radiezi de fericire, astfel isi va da seama ce a pierdut (ai grija mare se poate ca din moment ce vei fi altfel:mai fericita, zambareata practic mai frumoasa, sa te vrea din nou iar tu ai face o mare greseala sa-i cazi iar in plasa) succes

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Pune mâna pe-o gramatică a limbii române şi apoi mai discutăm.
Eu personal ţin cu fostul tău prieten. Şi eu aş avea îndoieli în ceea ce o priveşte pe prietena mea dacă aş vedea că scrie în aşa hal!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Normal ca isi bate joc, mai ales ca ti-a marturisit ca nu te iubeste!
Si cum au spus si ceilalti useri: scrie si tu mai corect /elocvent!

| butt3rfly16 a răspuns:

Nu merita asa ca nu il mai cauta daca a apelat la ceva atat de urat sa te sune si sa iti spuna ca are pr doar ca sa nu-l mai cauti atunci lasa-l in pace si incheiati relatia(daca vei continua iti vei face singura rau). viata merge mai departe.Bafta!winking

| diana22 a răspuns:

Bineinteles ca daca te respecti ca persoana, nu te vei mai impaca cu el, dar daca tie iti place sa fii calcata in picioare e partea 2.deci nu e de tine.

| tia a răspuns:

E f evident ca isi bate joc de tine. Nu lasa pe nimeni sa-si bata joc de viata ta.

| scr a răspuns:

Intai, invata sa scrii in limba romana corect, apoi sa postezi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima solutie cred ca ar fi sa scrii corect romaneste.