| angelinthedark a întrebat:

Nu stiu, poate e aiurea ce spun dar mi-ar placea ca prietenul meu sa imi faca sex orallaughing...acum sincer el a zis ca nikiodata nu a facut asa ceva unei fete si ca nu imi face, dar eu i-am zis asa din gluma sa imi faca, atunci el a zis ca ma iubeste si cu mine ar face-o. dar faza e ca eu nu vreau sa ii fac lui, ca mi-e scarbahee hee. Ma gandesc ca daca imi face el mie vrea poate sa ii fac si eu lui si asa ceva nici gand. Mie sincer mi-ar placea ca el sa imi faca mie, sa vad cum e, ca ma gandesc ca e super, asa ma saruta pe acolo, dar nikiodata nu a facut calumea ca are asa o retinere, ma gandesc ca poate nu ii place nici lui, dar a zis ca daca vreau imi face, si ca va fi prima oara cand o face unei fete; intr-un fel ma simt aiurea ca i-am zis dar mi se pare normal din moment ce e cu mine si i-am daruit virginitatea mea, ce ar avea daca mi-a face sex oral? Oare gresesc?

12 răspunsuri:
| mary_5801 a răspuns:

Pai daca vrei sa ti se faca, ar trebui sa lasi si tu garda jos si sa ii faci priettenului tau.nu fi egoista. daca nu esti deschisa la compromisuri, ia-ti gandul de la asta.

| ungurubulan a răspuns:

Faceti un 69 sa fiti egali big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un lucru normal! si cuma a spoos mary nu fi egoista, lasa garda jos si daca asa de tare vrei fa si tu lui o sa va simtiti ambii la egalitate si nu-i nimic scarbos in asta...Gindestete si fai o placere prietenului tau la sigur ca o sa se bucure cum vreai tu tot asa vrea si el, asa ca...

| GaBy*YOUr*DrEaM a răspuns:

Da gresesti foarte mult. in relatie nu poti primi si sa nu dai vei fi privita ca dusman de el deci daca u vrei sa iti faca asa ceva ar fi bine sa ii spui de la inceput intetia ta e cea mai buna metoda. tie scarba de el da iti place ce face cu el. numa nu il fa sa se simta prostwinking

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca vrei sa primesti trebuie sa dai!
Asa cum tie ti-e 'scarba' de penisul lui sau mai stiu eu ce, poate si lui ii este scarba de ceea ce ai tu intre piciorusestraight face

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Virginitatea u e un cadou, e o stare fizica care se pierde la un moment dat. Asa ca nu i-ai daruit nimic, stai linistita. Nu-ti inchipui ca neriti ceva in plus fiindca ai fost virgina. Pana la urma tu esti o femeie, nu o gaura. Si meriti tot ce e mai bun pentru ceea ce esti. N-ar mai avea loc ceva in plus.
In al doilea rand, este complet anormal sa ceri ceva ce nu oferi in pat. In sex, secretul este sa oferi fara sa astepti nimic la schimb, sa te oferi complet si fara rezerve. Asa vei primi si inapoi si veti avea o relatie sexuala buna. Daca te astepti sa ti se ofere, deja ceva scartaie. Stii ca se zice ca sunt femei/barbati bune/buni in pat si proaste/prosti in pat. Diferenta este exact asta: cei buni se ofera complet, neconditionat, fara ganduri si inhibitii, neasteptand nimic in schimb si tocmai din cauza asta primesc tot, parteerul are deschiderea de a se oferi si el la fel de complet. Cei prosti in pat au cerinte si solicitari, li se pare ca merita aia si ailalta, ca partenerul ar trebui sa fie mai nu stiu cum si sfarsesc prin a fi egoisti si a nu oferi mai nimic. Prin urmare primesc putina placere (in functie de cat de deschis si neconditionat e partenerul) si ofera si mai putina. In cateva luni, relatia sexuala devine o rutina plictisitoare pentru amandoi si o povara pentru cel care ar fi putut sa fie bun. Tu stii la ce tii mai mult: la partenerul tau sau la fite si cerinte.

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Dacă doreşte să o facă şi nu cere nimic deosebit în plus, decât să fii mai tandră cu el, care e problema?
Bineînţeles, discută în prealabil cu el şi spune-i că tu nu doreşti să-i faci şi lui chestia similară.
Dialogul şi comunicarea sunt foarte importante în ceea ce priveşte relaţiile intime.

| Parintele a răspuns:

Probabil nu va cunoasteti destul de bine. Nu sunteti destul de intimi si sunteti lipsiti de experienta, insa nu e un capat de lume. Incearca si tu sa te mai gandesti daca vrei sa-i oferi aceleasi lucruri pe care le ceri de la el. Poate cu timpul nu o sa-ti mai para ceva scarbos sa faci ce ai vrea sa ti se faca mai ales daca v-ati cunoaste mai bine si l-ai aprecia mai mult.

| nicol20 a răspuns:

Da poti sa spui ca este un gest de iubire dar daca iti va face iti dai seama ca va astepta si sa ii faci si tu tu stii ce misto e sa te sarute pe acolo pana la urma iti trece scarba.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dati drumul la fantezie si faceti amandoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu consider ca in viata trebuie de incercat de toate, si daca va dori si el sa-i faci tu, cred ca se va bucura foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a facut sex oral prietenul ( imi doream si eu dar nu i-am spus niciodata, a facut-o din propria initiativa) iti dai seama ca m-am simtit minunat ...In schimb ell nu mi-a spus niciodata sa-i fac lui desi eu imi doream dar mi se parea o chestie scarboasa`!big grin Mi-am luat inima-n dinti si am facut si asta si nu mi s-a parut deloc scarbos`! Trebuie doar sa fie curat!