| OrdinaryGirl a întrebat:

Nu stiu... poate o sa vi se para ciudat, dar i-am spus ca nu vreau sa am relatii sexuale cu el, dar el nu m-a inteles asa ca el m-a parasit, ca pentru el inseamna foarte mult intr-o relatie sa avem relatii sexuale.
apropo...am 19 ani.

7 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Nu merita. O astfel de persoana nu merita.

| evelynne a răspuns:

Inseamna ca nu te iubeste cu adevarat daca te-a parasitwinking

| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Ai ramas repetenta? chiar am vazut cand ai zis "sunt clasa a 8-a si-mi place..." wow...inseamna ca chiar nu te intelege si ca nu merita sa fii cu el, asa ca sa nu suferi pentru ca te-a parasit. pur si simplu nu te merita ca persoana si este clar ca pentru el tot ce este important este sa intretina relatii sexuale, nu sa te iubeasca cu adevarat. la un moment dat ( probabil cand o sa fie in pana de fete ) o sa revina la tine si o sa te roage sa fii cu el. atunci ( evident daca se va intampla vreodata asta ) ar fi bine sa nu accepti inca o relatie cu el si sa-l ignori total - pentru ca sincer baietii de genul asta nu prea au de gand sa-si schimbe modul de gandire si comportamentul prea usor. tot ce sper este ca pe viitor sa inveti din aceasta experienta si sa nu mai tolerezi niciun fel de neintelegere din partea unui posibil iubit.winking

| Leon a răspuns:

Nu vrei sa ai relatii sexuale cu el, sau inca nu vrei sa ai relatii sexuale? Scz daca sunt nepoliticos, dar nu inteleg ideea. Rasp rezolva totul.big grin

| Byencutzz a răspuns:

Nu a fost corect din partea luihappy
din moment ce iti zice zi de zi" te iubesc" ar trebui sa-ti si dem acest lucru
un baiat care te iubeste iti respecta decizia si te astepta cat ai tu nevoie
te respect pentru decizia luata ai fost iteleaptahappy
bravo!

| bilexa a răspuns:

Inseamna ca relatia pentru el inseamna doar sex. Nu e nici o pierdere pentru tine e doar un castig, asa veizi care e pentru sex sau care e pentru dragoste.

| WinSon a răspuns:

Pentru unele persoane da, pentru altele nu
Depinde de fiecare persoana