Stai linistita, ca nu e asa de greu! El, de regula este mai mare si stie! Fii relaxata, putin atenta, si apoi sa vezi ca vine aproape de la sine!
Mare atentie la igiena gurii! Atat la igiena gurii, sa fie proaspat spalata, sau macar rontaita o guma sau un mentosan, cat si sa nu aveti rani sau bubite la colturile gurii, care pot fi si transmite si herpesul bucal!, atat de disconfortant!
Urmareste cu atentie link-ul dat mai jos (si celelalte filmulete!), si poate si impreuna cu prietenul tau!, si apoi, exersand, ai sa vezi ca nu e greu! Success!
Vizionati si voi, care mai aveti poate dubii si rezerve referitor la tehnicile sarutului, si recomandati si altora link-ul de mai jos, postat de colegul nostru!
Fiti altruisti!
Nu trebuie sa te ingrijorezi. E ca orice sarut simplu la inceput. Apoi urmaresti miscarile partenerului si ii raspunzi. Nu e mare chestie. Nu e o formula matematica. Aici se lasa cu interpretari. Fiecare saruta asa cum vrea.
Daca este chiar atat de rau, atunci poti cauta filmulete pe youtube. Gasestii cu tot ce trebuie, nu-ti fie teama
Insa cel mai bine inveti exersand.
Iti misti si tu limba putin la el in gura.sus jos stanga dreapta.... inchizi putin gura. o redeschizi.mai bagi lima putin. o scoti. iar o bagi.sh tot asa:X:
pai sarutul nu poate fi invatat. nu e nimic de invatat lucrurile vin de la sine stai linistita ca te vei descurca. oricum nu fi timida. si deschide gura scuze de expresie.
Pai intr-un sarut totul vine de la sine. Iti vine pe moment ce sa faci, nu trebuie invatat nimic de inainte.
Bafta!
Draga mea si eu am fost ca si tine poate pitin mai mare, nici eu nu stiam dar asta vine de la sine, nu se invata.
Salut! nu e mare filosofie sa te saruti in stilul pasional frantuzesc ...totul tine de imaginatie. Varful limbii este foarte sensibil si este suficient doar sa va atingeti reciproc varfurile limbii usor pentru ca sarutul sa trezeasca mii de senzatii. Orice sarut de acest tip incepe cu un sarut usor, normal cu buzele, dupa care fie gurile se deschid mai mult pentru a permite limbilor sa se cunoasca.Atunci cand limbile se ating se pot face miscari usoare circulare si de sus in jos. Deasemenea, sarutul cu limba se poate face si intr-un stil un pic mai copilaresc, ii poti prinde limba prietenului tau cu buzele si le poti "suge" foarte foarte usor si apoi il gadili usor cu varful limbii tale. Secretul cel mare este sa fii detasata, cu chef de sarutat si mai ales sarutul sa evolueze de la simplu pupic, la un sarut cu buzele pana cand va gustati reciproc cu limbutile. Si daca simti ca el este mai cu experienta in acest domeniu si insista ca tot sarutul sa fie cu limba ii poti spune soptit ca nu trebuie sa se grabeasca si il poti pune un pic pe jar oprindu-te din sarutat (chiar brusc daca asa simti) si atingandu-i varful nasului cu nasucul tau.Imediat dupa asta ii atingi buzele cu limba. Iti garantez ca odata facuta miscarea asta te vei simti un pic mai stapana pe tine si senzatiile vor fi mai intense. Si nu uita! si o usoara muscatura pe buza de jos e la fel de incitanta. La cat mai multe saruturi frumoase!
Eu nu o sa iti raspund pentru nici eu nu stiu in schimb o sa va spun ca aseara m am intalnit cu primul meu iubit si dupa cateva pupaturi el a vrut sa ne sarutam si eu nu prea stiu cum e cuasat in fine am deschis gura si apoi am simntit limba lui in gura mea pentru un moment am atinso cu varful limbi mele dar apoi nu am stiut ce sa mai fac si m am tras inapoi deci cine imi poate da un sfat ce ar trebui sa fac cu limbuta mea va rog si fara mistouri
Vezi Aici http://teladin.blogspot.ro/2017/02/cum-saruti-partea-1.html
Este foarte bun tutorialul
Sper sa te ajute
1.te apropi de el 2.deschizi gura da nu prea multi si cand va atingeti buzele limba ta se duce in gura lui sau al lui in gura ta si "va jucati cu limbile"
Ma,nu stiu ce sa spun prietenul meu, mi-a spus ca o sa fie totul de la sine.si primul pas il face el fii atenda cum il saruti sa nu ii bagi limba pana in gat ...multa bafta:X:X:X
George0197 întreabă: