| MeGustaaaaa a întrebat:

Nu stiu sa merg pe role. Vreau sa imi cumpar adidasi Helies. Oare ma pot descurca cu ei daca nu stiu sa ma dau cu rolele? Am vazut la mine in clasa zeci de fete cu Helies si nu stiu sa se dea pe role.Costa 55 lei.Cine sta in Hunedoara si e interesat sa alse un mesaj.
Va rog raspunde-tila ambele.:*
...:::::::::fundita::::::::...

5 răspunsuri:
| MeGustaaaaa explică:

Scuzati va rog a 4-a propozitie.In loc de "Clasa" este "Scoala"...:*

| Patty99 a răspuns:

Iati.le si incearca sa mergi pe ele nuprea are leg. cu rolele prin simplul fap ca a pe role mergi in INTREGIME pe roti in pe Helies nu acolo mergi doar pe o roata de la spate... iatile nicio problema. dar exerseaza intr-un loc in care stii ca nu o sa te lovesti grav daca cazi. fundisha? :* te pup...si P.S.=nu`s nici scumpe si sunt faine am si eop:*

| Adee00 a răspuns:

Daca nu poti merge pe role iti spun sigur ca la inceput cand o sa incerci sa mergi pe acesti adidasi nu o sa te descurci deloc bine.dar nimeni nu s-a nascut invatat sa mearga pe ei, deci daca o sa incerci sa te dai cu ei o sa capeti experienta si maxim intr-o luna o sa te descurci mult mai bine decat la inceput.si apropo, daca te apuci sa inveti sa te dai cu Heelys, o sa te descurci mai bine si pe role, de aceea te sfatuiesc daca ai role sa te apuci de invatat cum sa te dai si cu rolele.

| jigglyjiggly a răspuns:

Ai gresit categoria... Nu are nici o legatura cu dragostea si sexul.

| Asiryx a răspuns (pentru jigglyjiggly):

Ok spune-le asta si la restul 1000 de oameni care au gresit categoria pana acum big grin (Fi mai iertator si tu thinking )