Sincer vine de la sine! ce trebuie sa faci:cand buzele o sa se apropie din ce in ce mai mult, deschide gura, o sa fie ceva din instinct, dupa aceea buzele voastre o sa se uneasca, dar nu trebuie sa-i bagi limba in gura , limbile practic, se intalnesc undeva la mijloc, si dupa aceea o sa va da-tsi singuri seama ce trebuie sa faceti.bafta!:*
draga mea sa saruti nu este cine stie ce filozofie, pur si simplu va apropiati buzele si va lasati du-si de val limba o invartii si tu pe'acolo si inchizii ochisori daca preferii... ce crezi ca cineva este vreun expert in a saruta? Toti trecem prin asta odat si'o data asa ca nu face asa mare scandal ca o sa fii inregula ia incearca si apoi sa vezi ce pupacioasa o sa fii
Succes
Apropiete de el si imbratisati-va. Uitativa indelung 5 -1 0 sec in ochii celulilalt apoi apropiati-va buzele. Restul chiar vine de la sine; D /
Succes!
Hmm, nu este ceva ce se invata, iti invarti si tu limba, imagineaza-ti ca esti un magnet in cautare de comori pe plaja )) >
Pai eu primul sarut pe care l-am avut...hmm l-am pupat si m-am luat dupa el ...bineinteles si dat seama ca nu prea ma descurcam dar cu rabadare am inv si totul e bine acum
Sarutul este un alt mod de a cunoaste o persoana. Ai vazut-precis-in filme cum un nevazator incearca sa cunoasca o alta persoana: ii atinge usor fata cu degetele. Cand saruti o persoana, incerci sa-l cunosti cu buzele, cu limba. Sa o ...gusti, eventual. Chestia cu limba nu este obligatorie, ci optionala. Si "bagatul limbii in gura" poate sa fie o chestie destul de agresiva daca nu este dorita reciproc.
Nu te grabi. Nu il grabi. Inghite saliva inainte. Lasa buzele moi...si urmareste raspunsul. Un sarut este ca o conversatie...