Dar daca exista atractie acum, de ce nu incerci sa fi cu el? Poate ca vei astepta sa mai cresti, dar dupa crezi ca va mai fi acea atractie?
Cel mai bine e sa actionezi acum, macar stii ca ti-ai incercat sansa in loc de a sta si suferi aiurea.
Gandeste-te mai bine, pana la urma este decizia ta, eu ti-am zis parerea mea...Succes si mult noroc! :*
Diferenta de varsta nu este deloc mare. Daca te consoleaza cu ceva am fost moarta dupa un baiat insurat si cu 6 ani mai mare k mine[23].Daca ai vazut k te place dc nu incerci sa vorbesti cu el? Crede-ma, nu ai ce sa regreti.ce este rau daca va placeti reciproc si aveti o relatie frumoasa? ..incearca
Pai nu trebuie neaparat sa astepti, dar poti sa actionezi cu prudenta! Adica sa nu te arunci cu totul dintr-o data in relatie. Poti sa o iei incet, puteti fi mai prietenosi la inceput, puteti vorbi, va puteti plimba impreuna etc. Si vezi cum te simti cu el ceva mai multe prin preajma si ceva mai aproape de tine. Dar totul e indicat sa se faca incet si cu ochii deschisi de preferinta.
Pai eu zic sa mai astepti, pari destul de inteligenta sa-ti dai seama ca esti inca destul de mica, insa daca o faci ia-o incet, puteti fii prieteni inainte de a incepe ceva serios, poate e ceva trecator, dar sa nu te avanti prea tare, e vecin... nu pleaca nicaieri prea curand, vezi ce se mai intampla mai departe, vor fi si altii care iti vor acorda interes, ce vei face atunci? cum scapi de un vecin? te muti? lucrurile se complica cand nu mai judeci clar, iar dragostea iti ia mintile. fi desteapta.